Hullunkurinen maailma




Mikä on tämä hullunkurinen maailma, jossa keisarilla ei ole vaatteita. Se kulkee pitkin estradia, täysin peppu paljaana. Ja lapsikin jo ymmärtää, ettei tässä ole enää mitään järkeä.


Kyllähän median ja iltapäivälehtien lööpit alkavat olla sitä luokkaa, että niille nauraa jo naurismaan aidatkin.

Kuka noita hullunkurisia juttuja oikein keksii? Ja kuinka harhaanjohtajat uskovat, että ihmiset jaksavat loputtomiin näitä sekopäisiä juttuja seurata ja varsinkaan, ottaa niitä enää todesta.

Aamusta iltaan yritetään syöttää lisää pelkoa ja katastrofia. Mutta, kun tarpeeksi kauan sutta huutaa, niin kukaan ei enää pelkää.



Jokainen olematon oire voi olla merkki jostain vakavasta sairaudesta. Tarkkaile sitä ja tarkkaile tätä. Ja varo varsinkin median aivopieruja, sillä ne tappavat sinut ennen kuin ehdit, kissaa sanoa.

Kuuluuko vatsastasi outoja ääniä? Onko kipuja siellä ja täällä? Mikä on tuo pieni punainen pilkku vasemmassa kädessäsi? Entä tuo epämääräisen näköinen karva, oikeassa jalassasi? Apuva, onko nyt jo aika rynnätä arvauskeskukseen, tai ainakin soittaa se 30e pikapuhelu etälääkärille.



Olo on kuin ylösalaisin roikkuvalla lepakolla, kaikki on maailmassa väärin päin.

Kevään edetessä kuuluu taas aitasta kananpojan aivastus ja se jälkeen jokainen pulunpaska pitää syynätä mikroskoopilla ja etsiä niistä olemattomia viruksia.



Ja vaarallisiahan nuo ovat varmaan tielle tipahtavat koirankakatkin, kun niistä karvakuonoista kuulemma viruksia putkahtelee, kuin sieniä sateella. Mutta kyllä minä kauhiasti ihmettelen, että miten tässä ylipäätään hengissä ollaan, jos tämä maailma on niin vaarallinen paikka.

Ja mitä on nämä kaikki kauheat katastrofit ympäri maailmaa. Onko niissäkään yhtään totuuden siementä? Taitavat olla vaan pelkkää, median huuhaata ja ihmisten harhaanjohtamista.


Ovatko onnettomuudet, maanjäristykset, tulvat ym. todellisia tapahtumia, vai kenties jonkun tahon tahallaan aiheuttamia juttuja?

Siinäpä sitä on miettimistä tavalliselle pulliaiselle. Ei kai nyt kukaan maailmassa vois niin ilkeä olla, että tahallaan pahoja tekoja tekisi.

Ei, ei ne on niitä salaliittoteoreetikkojen harhaisia höpinöitä.

Kummasti vaan nuo teoriat ovat yksi toisensa jälkeen alkaneet muuttua todeksi. Ja harhaanjohtajat yrittävät jo julkisestikin, pestä käsiään ja syytellä toisiaan, etteivät vaan jäisi itse rysän päältä kiinni. 

Vieläköhän niillä kauankin pokka pitää, vai alkaako pikkuhiljaa, jo puntti tutisemaan. 



On se vaan lystiä seurata sivusta tätä jännitysnäytelmää ja samalla poppareita napaan napsia. Ei tarvitse vatsa kuralla odotella, milloin nalli napsahtaa, kun ei itse ole näitten rötösherrojen pöksyissä.

Minä en ainakaan usko enää yhtään mitään ja siksipä istun täällä foliohattu päässä ja hieron harmaita aivosolujani, kuin Hercule Poirot konsanaan.



Se on tuo foliohattu siitä hyvä kapine, että pitää liiat höyryt pääkopan sisällä ja vastaavasti estää ulkopuolisten aivopesuohjelmien tunkeutumisen folion läpi, harmaaseen aivomassaan.

On tämä pelottava paikka, tämä ihmisten maailma. Ja mahdotonta täällä on sielunsuunnitelman mukaisia tehtäviä suorittaa. Mitenhän täältä hengissä selviää takaisin kotiplaneetalle? Ei ole helppoa olla, hyväntahtoinen muukalainenkaan.

Aurinkoista pitkäperjantaita 🌞💐🙃💐🌞

Anna hyvän kiertää 🌹👽🌹

T: Merja





































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti