Toinen alus?



Viime yönä oli todella erikoiset energiat. Menin nukkumaan normaaliin tapaan ennen yhtätoista, mutta simahdin mystisesti heti, kun sain peiton korvilleni. Yleensä mietin niitä näitä ja valvon välillä pitkänkin aikaa, ennen kuin nukahdan.

Minusta tuntui nukkumaan mennessä, etten ole edes väsynyt ja ajattelin, että kuinkahan kauan tällä kerralla pyörin sängyssä.

 

Koira tuli herättämään minut puoli kolmen maissa ja mietin ihmeissäni, että mitä illalla oikein tapahtui. Tajusin, että nukahdin silmänräpäyksessä ehtimättä ajatella, yhtään mitään. Se oli todella outoa.

Olin niin syvässä unessa, etten edes kuullut, kun mieheni oli mennyt yöllä toiseen huoneeseen nukkumaan.


Aamulla hän kertoi, että makuuhuoneessa pörräsi yöllä, joku ikävä tumma energia. Mustatukkainen ilkeän oloinen mies, josta hän näki valokuvan, täysin hereillä. Joten hänen oli pakko lähteä huoneesta pois.

No, menin puoli kolmen aikaan viemään koiran ulos ja tulin sitten takaisin makuuhuoneeseen, mutten saanut enää unta. Siispä avasin pimennysverhot noin puoli neljän aikaan ja katselin taivaalla näkyviä tähtiä. 

Mietin mielessäni, että hei avaruuskaverit oletteko siellä taivaalla. Voisitteko antaa taas merkin?
Sain saman tien vastauksen, odota hetki. Annamme kohta merkin.

Taivaalla näkyi aika vähän tähtiä ja siellä lensi, joku lentokone tai satelliitti.

Hetken päästä siellä liikkui vinhaa vauhtia uusi kohde. 

Se liikkui vähän matkaa ja väläytti kirkkaan valon. Sitten se liikkui taas eteenpäin jonkun matkaa ja väläytti uudelleen voimakkaan valon. Ja sen jälkeen se katosi salaperäisesti. 


Mietin, ettei lentokone tai satelliitti voi kadota yhtäkkiä näkymättömiin, kun taivaalla ei ollut pilviäkään. Joten kyllä se on vaan pakko uskoa, että tämäkin oli taas, joku alus.

Outoja energioita tuntuu olevan liikkeellä koko ajan ja taivaalla näköjään taas sattuu ja tapahtuu. Joten jatkan tarkkailua ja ihmettelyä.



Mukavaa viikon jatkoa 🌟👽🌟


Anna hyvän kiertää 💖💖💖


T: Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti