Sielunsopimus




Mietin välillä olemmeko todella tehneet sielunsopimuksen täydessä ymmärryksessä ja vieläpä vapaaehtoisesti. Vai onko se tehty mielenhäiriön raastaessa aivojamme, silmät sidottuina ja pakon edessä.

Onko se ollut rasti ruutuun lomake. Valitse tästä tuhat vaihtoehtoa. Me olemme pahoillamme, mutta jäljellä on enää vain huonoja ja vielä huonompia. Jos valinta tuntuu liian vaikealta, laita rasti tähän ruutuun niin tietokone tekee valinnan puolestasi. 

Olemmeko ihan oikeasti väkisin änkeneet tähän maailmaan ja halunneet valita nämä kivuliaat, haastavat oppiläksyt. Joskus, kun on oikein ottanut pattiin tämä maailma, olen manaillut. Jos olisin tiennyt minkälainen "persläpi" tämä planeetta on, olisin kyllä pyyhkinyt sielunsopimuksella hanuria. Samalla hetkellä kuulen mielessäni henkioppaitteni naurahduksen. Voi kuule, tyttö pieni, jos me olisimme tienneet minkälainen piikki sinä olet meidän ahterissa, niin mekin oltais pyyhitty. 

Sopimuksen laadinnan jälkeen valotiimini on varmaan tuupannut minut avaruusaluksen luukusta ulos, ilman laskuvarjoa ja huutanut perään...... onnea matkaan, sitä sinä tulet vielä tarvitsemaan. 

Onhan tässä pitkässä matkassa ollut paljon hyvää ja kaunistakin ja ehkä tämä vielä tästä iloksi muuttuu. Mutta luulen kyllä, että viimeiset sanani tulevat olemaan: "Paska reissu, mutta tulipa tehtyä". Ja ympärilläni pyörivä "teletappitiimi" taputtaa vimmatusti käsiään ja huutaa innoissaan.......uudestaan, uudestaan. 

Mukavaa viikon jatkoa 💞😊💞

T: Merja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti