Linnut




Universumi tuo minulle usein viestejä lintujen välityksellä, erityisesti korppien ja haukkojen. Kun seison kalliolla miettien maailman murheita, huomaan pääni yläpuolella kaartelevan korpin. Huolet haihtuvat hetkessä ja kuulen mielessäni. Ajatuksesi ja toiveesi on vastaanotettu. Älä huoli. Kaikki järjestyy. Et ole yksin. 

Kun päässäni pyörii miljoona kysymystä ja yritän etsiä suuntaa elämälleni. Taivaalle ilmestyy haukka, joka alkaa lentää kahdeksikkoa. Kuulen taas mielessäni sanat. Hei, olet oikealla tiellä. Jatka  rohkeasti eteenpäin. Me autamme sinua. 

Jos näitä merkkejä lintujen välityksellä, olisi tullut polulleni kerran tai kaksi, saattaisin laittaa ne mielikuvituksen piikkiin. Mutta merkkejä ilmaantuu eteeni melkein joka päivä, kun käyn koirani kanssa metsälenkillä. 

Ovatpa ne sitten toisten mielestä mielikuvitusta tai pelkkää höpöhöpöä, niin se on ihan samantekevää minulle. Joka tapauksessa ne piristävät päivääni ja ohjaavat minua pysymään oikealla polulla, joten otan ne tästä eteenpäinkin kiitollisena vastaan.

Luonnonrauhaa 🍄🌳🐣🌳🍄

T: Merja






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti