Kaninkolo




Vetäisin muutama vuosi sitten foliohatun päähäni ja sukelsin kaninkoloon tutkimaan, salaliittoteorioiden ihmeellistä maailmaa. Ovatko teoriat totta, vai pelkkää huuhaata, sitä en tiedä. On kuitenkin mielenkiintoista, että monet niistä ovat alkaneet osoittautua tositarinoiksi. 

Muistan, kun lapsena katsoin perheeni kanssa  mustavalko telkkarista, kuinka amerikkalaiset laskeutuivat kuuhun. Monikaan ei varmaan silloin osannut epäillä sen todenperäisyyttä. Meidän on vaikea ymmärtää, että tällainen maailmanlaajuinen huijaus syötettäisiin, karvoineen päivineen, koko ihmiskunnalle. Ei kai kukaan voisi sellaista tehdä, vai voisiko ja miksi?

Netti on täynnä mielenkiintoisia "salaliittoteorioita" ja toiset niistä ovat niin kuvottavia, etten ole halunnut penkoa niitä sen syvemmin. Varsinkin kaikki ihmiskauppaan ja lapsiin kohdistuvat vääryydet, olen siirtänyt suosiolla syrjään. En halua velloa kenenkään kärsimyksessä, minulle riittää, että tiedostan niiden olemassaolon. 

Miten ihmiset on saatu uskomaan kaikki se soopa, jota tuo olohuoneen nurkassa seisova matolaatikko, on meille syytänyt. Miten median avulla on onnistuttu, kerta toisensa jälkeen aivopesemään, suurin osa ihmiskunnasta. Miten pelkoa lietsomalla, kansakunnat saadaan uskomaan, mitä tahansa. Olemmeko taantuneet "ameban " asteelle ja unohtaneet maalaisjärjen. 

Muutamien viime vuosien aikana, pieni joukko ihmisiä on noussut vastustamaan tätä hulluutta. Me valopäät ja foliohatut, olemme saaneet tuntea nahoissamme yhteiskunnan ja kanssaihmisten, vihan ja syytökset, rajoitukset ja eristämisen, jopa sakkojen ja työpaikkojen menettämisen uhalla. 

Herää kysymys, miksi meidät pitää nujertaa, jos olemme eri mieltä, emmekä usko, että "maailmanlaajuisen nuhan" takia pitää sulkea koko yhteiskunta ja paeta bunkkereihin. On pakko pitää turvavälejä ja kulkea vaipat naamalla. Ja kaikista huvittavinta, uskoa, että "ensimmäinen piikki" pelastaa. Ikävä kyllä, ei ole pelastanut edes viides tai kuudeskaan, eikä tule pelastamaan seitsemäskään.

Aikaisemmin flunssat nujerrettiin laumaimmuniteetilla, mutta viime vuosien aikana koko sana on laitettu, kiellettyjen sanojen listalle ja hävitetty maankamaralta. Niin kuin on käynyt monille muillekin sanoille. Ihmettelen suuresti, miten nämä kaikki hullut tapahtumat, eivät saa ihmisten hälytyskelloja soimaan. Mitä ihmiskunnalle on tapahtunut? 

No, aika näyttää, mikä on se uusi maailmanjärjestys, joka meillä joka tapauksessa on edessämme, halusimme tai emme. Tuoko se meille pelastuksen vai tuhoammeko koko ihmiskunnan, ihan omin voimin. Tähän kaikkeen myllerrykseen, kun vielä lisätään ne taivaalle ilmestyvät ufot, niin siinä sitä on naurussa pitelemistä. Ai niin, mutta sehän on salaliittoteoriaa.......... eihän ufoja ole edes olemassa 💫👽💫

Mukavaa viikon jatkoa 🌷🙃🌷

 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti