Tarkkailupallo




Olin pari vuotta sitten aurinkoisena syyspäivänä koirani kanssa lenkillä. Kävelimme metsätietä pitkin ja nautimme luonnon kauneudesta. Koira juoksi metsään haistelemaan eläinten jälkiä ja minä jäin seisomaan tielle. Hetken päästä huomasin edessäni, jalkapallon kokoisen, hopeanharmaan pallon, joka leijui ilmassa. Se pysyi paikallan muutamia sekunteja ja katosi sitten silmän räpäyksessä. 

Ufotutkija Heikki Kulju, Suomen Ufotutkijat Ry:stä kommentoi minulle, että se oli etäohjautuva alus. Eli jonkunlainen tarkkailupallo. Ei siis selvästikään tästä maailmasta, vaan jostain toisesta ulottuvuudesta. Havaintoilmoitus No. 2445

Vaikka suurin osa ihmisistä kuvittelee edelleenkin, ettei täällä universumissa ole muita älyllisiä olentoja kuin ihmiset. Olen kyllä asiasta eri mieltä. Olen nähnyt monta kertaa selittämättömiä valoilmiöitä, palloja, aluksia sekä "valoenergiaolentoja". Emme ole täällä maapallolla todellakaan yksin, emmekä ole koskaan olleetkaan. Ympärillämme on toinen maailma, jota ihmiset eivät vaan vielä pysty näkemään. 

Odotan innoissani sitä aikaa, jolloin tämä suuri mysteeri paljastetaan vihdoinkin ihmiskunnalle ja pääsemme tekemään yhteistyötä, kosmisten veljiemme kanssa.


Aurinkoista viikkoa 🔆🛸🔆🛸🔆🛸🔆

T: Merja








2 kommenttia:

  1. Oliko kohde kenties tällainen? Näitä pallomaisia hopeita/metallimaisia etäohjattavia käyttää mm. Plejadilaiset ja Andromedalaiset. :)

    https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/armeija-kuvasi-mahdollisen-plejadilaisten-dronen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Wespa🌹 Joo, varmaan tuollainen etäohjattava alus. Sitä mieltä oli ufotutkijakin 💫👽💫

      Poista