Heiluri



Sain tyttäreltäni joululahjaksi heilurin, jossa on aurinkokivi. Kivi resonoi auringon energian kanssa ja säteilee optimistista energiaa, päättäväisyyttä, tahdonvoimaa ja omanarvontuntoa. Se tuo aurinkoa harmauteen, kohottaa mielialaa ja antaa elinvoimaa. Se on runsauden ja onnen kivi, sekä pelkojen ja fobioiden lievittäjä.

Saan sen heilumaan. Se sanoo kyllä ja ei. Antaa vastauksia kysymyksiin. Mutta onko se minun käsi, joka sitä heiluria heiluttaa, vai kenties joku muu. 

On ihan kiva leikkiä heilurin kanssa, samoin kuin tarot korttienkin. Mutta en kyllä tosissani usko, enkä luota kumpaankaan. Voihan näistä molemmista saada vinkkejä arkeensa ja jonkunlaisia vihjeitä päässä rullaaviin kysymyksiin. Mutta loppujen lopuksi meidän on kuitenkin itse päätettävä, miten toimimme ja otettava vastuu tekemisistämme.

Kaikenlaiset seremoniat, rituaalit, loitsut, henkien manaamiset tai ouija laudalla leikkiminen, ei ole todellakaan, minun juttuni. Jotenkin kammoan kaikkea sellaista jo pelkästään ajatuksenakin. En halua herätellä henkiä, en hyviä enkä pahoja. 

En halua edes suorittaa mitään vihkimisrituaaleja shamaanirummulleni, sen enempää kuin tälle uudelle heilurille. Tarkoitukseni ei ole käyttää niitä kuin omaksi ilokseni. 

Minä en ole shamaani sen enempää kuin ennustajaeukkokaan. Sen homman saa hoitaa, joku muu.

Mukavia talvipäiviä 🌟🌲⛄🌲🌟






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti