Valojengi




Ehkä noin puoli vuotta sen jälkeen, kun Neon oli ilmestynyt elämääni, tapasin myös toisen "värivalo-olennon". Onko se henkiopas, enkeli vai uusi avaruuskaveri, vaikea sanoa. Joka tapauksessa, se on violetin värinen.

Yritin kysellä siltä, kuka se on tai mikä sen nimi on. En kuitenkaan saanut, sillä hetkellä, minkäänlaista vastausta. Niinpä annoin sen nimeksi Lila. Muutamia kuukausia myöhemmin se sanoi olevansa Äiti. Ei kuitenkaan minun edesmennyt äitini, vaan joku muu ÄITI.

Näen tätä violettia väriä/valoa sekä silmät auki, että silmät kiinni. Se on liikkuvaista sorttia ja puuhailee kaikenlaista omituista. 

Usein, kun suljen silmäni alkaa tapahtua. Se saattaa pyöriä ensin ympyrää myötäpäivään. Vaihtaa sitten suuntaa ja pyörii vastapäivään. Se liikkuu vasemmalle ja sitten oikealle. Ja tietysti ylös ja alas. Joskus se menee kovalla vauhdilla eteenpäin tai tulee lähemmäksi, ihan kiinni kasvoihin. Usein se tekee myös pumppaavia liikkeitä, syttyy ja sammuu. Se voi olla pieni pallo tai koko näkökentän valaiseva läiskä. Toisinaan violetin värin takana loistaa kirkkaita, voimakkaita, valopilkkuja.

Kun näin aikaisemmin, että koko luminen järven pinta muuttui neonvihreäksi, näen nykyisin siinä myös lilan värisiä raitoja tai läiskiä. Tai sitten neonvihreä ja violetti väri värjäävät vuorotellen lumisen järven kauttaaltaan. Ja iltaisin katossa pyrähtelevät myös nämä, violetin väriset valot.

Olen nähnyt tämän kolmen vuoden aikana myös muita värejä. Punaista, keltaista, sinistä ja eri värisiä hileitä niiden ympärillä. Jossain vaiheessa tajuntaani tuli tieto, että näitä valo-olentoja on seitsemän. Keitä he ovat ja mitä täällä tekevät, en todellakaan tiedä. Mutta aikamoinen valojengi, ympärilläni tuntuu olevan. 

Eivät nämä olennot ainakaan mitään pahaa ole aikaiseksi saaneet, joten pyörikööt, minun puolestani täällä, tästä eteenpäinkin. Ja tuskin minä heistä eroon pääsisin, vaikka haluaisin. Kai heillä on joku syy  ollut, kun ovat tulleet tänne vierailemaan. Toivottavasti tuleva uusi vuosi avaa lisää ymmärrystäni sillä odotan innolla, että oppisin kommunikoimaan selkeämmin heidän kanssaan. 


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE 🎇👽🎇

T: Merja











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti