Henkisyyden suorittaminen



Henkiset ihmiset ja porukat tappelevat koko ajan keskenään, siitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Kuka on edelläkävijä ja kuka laahustaa perässä, hännän huippuna. Onko se sitä positiivista energiaa, jolla uutta maailmaa pitäisi luoda.

Sanotaan, että kaikki on energiaa. Luomme maailmaa, joka hetki teoillamme, ajatuksillamme ja sanoillamme. Totta varmaankin, vaikka kuulostaahan se aika kauhealta. Voiko meidän tavallisten pulliaisten hartioille, lykätä noin suuren vastuun. Ei minun ainakaan.

Tarkkaile siis itseäsi ja maailmaa, mutta älä kontrolloi. Se on pahasta. Rakasta kaikkea ja kaikkia, sekä hyvää, että pahaa. Ja varsinkin tuota jälkimmäistä, sillä se tarvitsee eniten valoasi. Puhdista kehoasi ja mieltäsi kaikesta moskasta. Kuori sipulia, itke, huuda ja vello läpi kaikki, sielun syvyyksistä kohoavat, patoutuneet tunteet. Antaudu virran vietäväksi ja kellu hetkessä. Anna anteeksi itsellesi ja kaikille muillekin. Syleile koko maailmaa, valolla ja rakkaudella. Helpommin sanottu kuin tehty.

Tosin ihan ensimmäiseksi, sinun on korjattava omat sisuskalusi, mutta yksin tuskin siihen pystyt. Tarvitset ehdottomasti meidän "edellä kulkevien" apua ja viisautta. Sinun pitää käydä meidän masinoimia kursseja, pyöriä henkisissä porukoissa ja osallistua zoomiin siellä ja täällä. Muuten putoat ulkopuolelle tästä kaikesta ihanuudesta. Olet hukassa, etkä pysty suorittamaan oppiläksyjäsi ja joudut kierrätetyksi takaisin, tänne "maanpäälliseen helvettiin". Liity siis kanssamme "taikapiiriin", jonka jäseneksi pääset tietysti, milläs muulla kuin rahalla. 

Jostain syystä nuo ryhmittymät, eivät ainakaan tällä hetkellä, vedä minua puoleensa. Kuulun vain omaan, jääräpäisen ja maalaisjärkeä käyttävän, vanhan pierun ryhmään. Olen pahoillani, mutta olen ehkä vieläkin liian negatiivinen ja minun on vaan parasta pysytellä, omassa liemessäni. 

Totta kai positiivisuus, ryhmät ja kurssitkin ovat hyvä asia. Monet ihmiset haluavat kuulua laumaan ja tarvitsevat toisten tukea. Ja varmaan monet muutkin edellä mainitut keinot vievät meidät, kohti uutta parempaa maailmaa. Mutta tämä oppiläksyjen pakko suorittaminen tai vaaleanpunaisessa unelmahötössä kelluminen, ei vaan oikein ole, minun juttuni. Tällä hetkellä me olemme ihan tavallisia ihmisiä ja elämme kuitenkin vielä täällä 3D maailmassa, jossa hyvä ja paha taistelevat keskenään. 

Ymmärrän senkin, että monelle tämä henkisyys on jokapäiväistä työtä ja heidän on saatava siitä myös palkkansa. Mutta joskus tuntuu, että onko tällä ihmisten harhaan johtamisella ja rahanahneudella, mitään rajaa. Tuleeko siitä uudesta maailmasta sen parempi kuin tämä entinenkään, jos sitä pyörittää edelleenkin valta ja raha. Ja ne joilla sitä ei ole, jäävät ulkopuolelle kaikesta niin kuin tälläkin hetkellä. Parantaako se maailmaa, että entiset johtajat vaihdetaan uusiin guruihin, joille jossain vaiheessa nousee taas, virka hattuun. 

Olen ihan varma, ettei kukaan ihminen, tiedä koko totuutta tästä maailmasta, vaikka jotkut niin ehkä kuvittelevatkin. Minulla ainakaan ei ole mitään hajua siitä, mitä tässä hullussa maailmassa tulee oikeasti tapahtumaan. Tyydyn vaan taapertamaan eteenpäin omaa rauhallista polkuani, läpi tuulten ja tuiskujen. Kaikki mitä tarvitsen löytyy oman sieluni sopukoista, sitten kun on sen aika. En tarvitse ketään ihmistä  ohjaamaan itsenäni, enkä varsinkaan tuomitsemaan ja pelottelemaan. Tämä on minun polkuni ja, jos sössin sen taas kerran ihan itse, niin ainahan tänne pääsee uudestaan ja uudestaan. 

Kulje omaa polkuasi sydän ja mieli avoinna 🐾💚😊💚🐾













 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti