Yöllinen herätys





Eräänä yönä noin kolme vuotta sitten, joku herätti minut klo. 3.28 Käänsin kylkeä, mutta omituinen ajatus pakotti minut nousemaan ylös vuoteestani. Minua kehotettiin menemään keittiöön ja katsomaan ikkunasta taivaalle.

No, tein työtä käskettyä ja katselin eteeni piirtyvää tähtitaivasta. Hetken päästä taivaalla välähti yksi tähti ja kohta toinenkin. Mielenkiintoni heräsi ja yritin räpytellä unesta sumeita silmiäni. Aikani taivasta tuijoteltuani kuitenkin ajattelin, että se oli siinä, lähden takaisin nukkumaan.

Mutta silloin taivaalla alkoi tapahtua muutakin. Puulatvojen yläpuolelle ilmestyi kolme kirkasta valopalloa. Ne olivat kolmion muodossa, kaksi ylhäällä ja yksi alhaalla. Hetken päästä valopallot sammuivat ja syttyivät sitten taas uudelleen. Tätä tapahtui kolme kertaa peräkkäin ja sen jälkeen ne katosivat silmänräpäyksessä.

Tämä oli minun ensimmäinen ufo havaintoni. En tiedä kuka tai mikä minut yöllä herätti ja miksi kyseinen tapaus minulle näytettiin. Mutta olen kiitollinen siitä, että se tapahtui. 

Aurinkoista viikkoa 🔆👽🔆

T: Merja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti