Työn orjat



Puuhastelemme päivät pitkät kaikenlaisten joutavien pakkotöiden parissa niin, että meille todella merkitykselliset asiat uhkaavat jäädä kokematta, näkemättä ja sanomatta, kaiken tämän sekasorron keskellä.

Meidät on pakotettu orjiksi oravanpyörään. Uskoteltu, että työnteko on oikeutemme, vaikka se on todellisuudessa, yhteiskunnan keksimä velvollisuus. Varsinkin silloin, kun joudut raatamaan päivästä toiseen sellaisen työn parissa, jota inhoat. Sinun on vaan pakko tehdä sitä pysyäksesi hengissä, tässä kylmässä, karussa maailmassa. Meille kaikille on syötetty jo varhaisessa lapsuudessa ajatus siitä, että jokaisen kunnon kansalaisen on kannettava kortensa yhteiseen kekoon, muuten yhteiskunnan pyörät lakkaavat pyörimästä. 

Uurastuksemme rikastuttaa vain niitä henkseleitä paukuttelevia tehtaanjohtajia tai yltäkylläisyydessä rypeviä harhaanjohtajia, joille olemme antaneet vallan ohjailla meitä, mielensä mukaan. Meidän on tarkoitus elää niillä leivänmuruilla, jotka he "hyvää hyvyyttään" heittävät eteemme, kuin koiralle. 

Oikeuksiamme poljetaan joka hetki. Työnantajat haluavat nousta tyrannin asemaan, kieltämällä kaikenlaisen ajattelun ja vastaan pullikoimisen. Sananvapaus on pikku hiljaa riistetty meiltä melkein kokonaan. Mielenosoittaminen on tyrmätty, epäsosiaalisten valopäiden naurettavaksi touhuksi ja kaikenlainen lakkoilukin yritetään kitkeä yhteiskunnasta, syyllistämällä nämä oikeuksiaan puolustavat ihmiset. 

Uutiset ja hallitus toitottavat jatkuvasti, kuinka paljon nämä lakot tulevat maksamaan yhteiskunnalle ja se on työläisten vika. Hallituksen omista toimista ei tunnu löytyvän mitään moitittavaa, vaikka loppujen lopuksi nämä lakot, ovat heidän toimiensa aiheuttamia.

Meille on valehdeltu vuosikymmeniä, ihan kaikesta. Meitä on manipuloitu, syyllistetty ja eksytetty aikojen alusta asti. Työttömyys, köyhyys, asunnottomuus ja kaikenlaiset yhteiskunnan epäkohdat ovat täysin tahallaan aiheutettuja. 

Miksi näin on tehty? Siksi, että puolustuskyvytöntä kansaa on helpompi hallita. Jos ihmiset uskovat, olevansa pieniä maan matosia, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta vaikuttaa elämäänsä, heitä voi kohdella ihan miten tahansa.

Ihmisten oma voima on kauhistus yhteiskunnalle ja se on ehdottomasti kitkettävä pois, keinolla millä hyvänsä. Siihen työhön käytetään häikäilemättä, aina vaan järeämpiä keinoja. Pandemiaa, pakkolakeja, yksilönvapauden rajoittamista, syyllistämistä ja jopa perusteetonta vapauden riistämistä. Esimerkkitapausten avulla näytetään ihan jokaiselle, että vastaan pullikoiminen tai omilla aivoilla ajattelu, ei ole sallittua. Ja, jos nämäkään keinot eivät kovapäisimpiin tepsi, levitetään seuraavaksi raamattu auki ja laitetaan uskovaiset julistamaan, että oma voima on, saatanasta kotoisin.

Sitten, kun nämä "pellet" jossain vaiheessa huomaavat, ettei nämäkään keinot tule kovakalloisimpiin tepsimään. On ihan mielenkiintoista nähdä, löytyykö heiltä vielä uusia paukkuja, vai alkaako puntti jo pikku hiljaa tutisemaan.

Työniloa orjuutetuille ja rattoisaa päivää joutilaille 💙💖💙




 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti