Totuuden torvet



Olen pohtinut samaa asiaa, jota moni muukin "totuuden" puhuja, tuntuu tällä hetkellä miettivän. Mikä voima täällä universumissa estää totuuden, sekä ilon ja valon levittämisen suuremmalle ihmisjoukolle? Miksi ihmiset täytyy pitää edelleenkin, pelon ja vihan vallassa? Miksi tätä suurta massaa, ei saa herättää? 


Näitä meidän horinoita saa jakaa, vain niiden ihmisten keskuudessa, jotka ovat jo ennestään "hereillä". Heti, jos yrität levittää niitä jonnekin muualle, kaikki yritykset ovat tuhoon tuomittuja. 

Universumin tarkkailukoneisto heittää kapuloita rattaisiin ja estää herättelemästä niitä, jotka edelleenkin, sumussa vaeltavat.

Ymmärrän kyllä sen, ettei kaikkien ihmisten, ole edes tarkoitus herätä. Ja voihan olla, että me saisimme toimillamme aikaiseksi, sellaisen paskamyrskyn, että tilanne tällä planeetalla, ryöstäytyisi täysin käsistä.

Ehkä emme ole itsekään tarpeeksi hereillä ja tällä kaikella sekasorrossa vellomisella, on joku suurempi tarkoitus. Jota kukaan meistä, ei vielä ymmärrä.


Joskus salaa toivon, etten olisi itsekään koskaan herännyt, sillä tieto lisää vaan tuskaa. Ja tämä vuosikausia kestänyt hidas eteneminen, saa mielen usein epätoivon partaalle. Harvase päivä tekis mieli heittää hanskat tiskiin ja sanoa universumille, että pitäkää tunkkinne. 

Maailma ympärillämme menee päivä päivältä, vaan hullumpaan suuntaan, eikä pohjaa ole vieläkään näkyvissä. Onko sitä yleensä, edes olemassa? Vai kuljemmeko jossain loputtomassa, mustassa madonreiässä, maailman tappiin asti.


Osa porukasta hihkuu innoissaan, että on tämä vaan mahtavaa aikaa. Tällaista emme ole koskaan ennen kokeneet. Olemme maailman pelastajia ja nousemme ylemmille tietoisuuden tasoille.

Näkis vaan senkin päivän. En ole yhtään varma siitä, että tätä maailmaa ja ihmiskuntaa pystyy kukaan pelastamaan. Onko edes tarkoituskaan?

Kyllä tämä taitaa olla vaan, maailman hallitsijoiden järjestämä aprillipila, koko ihmisten elämä. 


Vetelevät vaan naruista ja pudottelevat pommeja niskaan. Ja naureskelevat partaansa, että katsotaanhan, miten nuo maan matoset, tästäkin oppiläksystä selviävät.

Mutta ei auta itku markkinoilla. Täällä ollaan ja tallustellaan. Ja odotetaan sitä ilon ja onnen päivää jolloin, joku voima keikauttaa tämän pallon oikeille raiteilleen. Onneks tänään sentään aurinko paistaa tänne risukasaankin 🌞




Voimaa ja rohkeutta kaikille, sillä sitä me tullaan vielä tarvitsemaan 💙🤗💙

Iloa ja valoa elämääsi 💐🤗💐

Annetaan hyvän kiertää 🧡🌈🧡

T: Merja







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti