Kemikaalicoctail




Tähän alkuun muutama varoituksen sana, sillä tämä juttu saattaa sisältää ripauksen galaktista huumoria. Jos et ymmärrä sitä, tai sinun herkkähipiäinen egosi ei sitä kestä. Niin ei kannata lukea tämän pidemmälle, vaan suosittelen sinua siirtymään, vaikkapa Ylen tai Iltasanomien sivuille lukemaan, faktantarkastajien tarkastamia tositarinoita.


Oi, iloitse sinä pieni ihmislapsi. Kevät on vihdoinkin täällä. Uskallammeko heittää ilmoille villin veikkauksen siitä, kauanko tämä lysti, tällä kerralla kestää. 

Meneekö siihen tunti vai kaksi, ennen kuin ensimmäiset taivaansumuttajat, saavat ilmaa siipiensä alle. Ja alkavat kylvää, ristiin rastiin kakkavanaa, kevätauringon eteen.

Vai ovatko he kenties pörränneet taivaalla, jo koko aamuyön ja sontavana laskeutuu yllemme, ennen kuin ehdimme kissaa sanoa. Mene ja tiedä.

Mutta ei mitään hätää, pieni maailmankaikkeuden asukki. Vedä vaan rohkeasti keuhkosi täyteen raitista kevätilmaa. Ja nauti palan painikkeeksi, virkistävä kemikaalicoctail, jonka olemme sinulle varta vasten, elintärkeistä ainesosista valmistaneet. 

Reseptimme on salainen, mutta täysin tutkittu ja turvallinen. Se sisältää kaikki ne ainesosat, jotka elimistösi tällä hetkellä tarvitsee, noustakseen ylempiin värähtelytaajuuksiin.

Joten ota vastaan ystävällinen tarjouksemme, jonka me sinulle hopeapikarista tarjoilemme. Nauti se ilolla ja kiittäen, sillä se on tehty, sinun parhaaksesi. Ilman sitä, ei kunnian kukko laula, eivätkä taivaan portit aukene.

Äläkä huoli huomisesta, sillä eihän meistä kukaan voi tietää, tuleeko huomista ollenkaan. Varsinkaan tällä reseptillä 😉



Iloa ja valoa elämääsi 🌟🌹🌞🌹🌟

Anna valosi loistaa, missä ikinä kuljetkaan 💖

Annetaan hyvän kiertää 💫💐💫

T: Merja







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti