Varjokuvia taivaalla



Esitän aina silloin tällöin universumille toivomuksia ja joku tällä maailmankaikkeudessa niitä toteuttaa. Mutta ei todellakaan, juuri niin kuin olen toivonut ja kuvitellut niiden toteutuvan. Tässä taas yksi omituinen kokemus, jonka haluan teille jakaa.


Olen toivonut jo jonkun aikaa, että näkisin oikean alienin ja ison aluksen taivaalla.

Sunnuntaina 23.6.24 katselin taivaalle ja kyselin avaruuskavereilta, ovatko he paikalla. 

Täällä ollaan, tuli heti vastaus. Missä päin taivasta olette kyselin ja he vastasivat, suoraan edessäsi.

Kysyin voisitteko antaa jonkun merkin ja he sanoivat, voimme yrittää. Utelin vielä minkälaisen merkin he aikovat antaa ja vastaus oli. Odota hetki, kohta näet.

Tuijotin taivasta silmät tapillaan ja hetken päästä taivaalle ilmestyi iso varjo alien. Kapea pitkä ruumis ja iso soikea pää. Se oli tummanharmaa ja näytti varjokuvalta.


Hahmo pysyi hetken paikallaan ja alkoi sitten haihtua, mutta sen vierelle ilmestyi toinen varjo ukko. Sillä oli kädet, jalat, kroppa ja pää. Se näytti ihan ihmisen varjokuvalta. Se pysyi paikallaan yllättävän kauan ja katselin sitä lumoutuneena. 

Katselin hetken taivaalla lentävää lokkia ja sitten huomasin ylempänä pienen, valkoisen lokin muotoisen pilven. Oudointa siinä oli se, että se pilvi näytti heiluttavan siipiä. Tuijotin sitä ihmeissäni.

Lopuksi taivaalle ilmestyi iso, tummanharmaa pallo. Se ei näyttänyt ufolta, vaan ufon varjokuvalta. Siis todella mystinen tapaus, taas kerran.


Valokuvia minulla ei näistä kokemuksista ole, eikä tule. Ihmiset, jotka eivät usko tällaisiin kokemuksiin, eivät usko sen enempää niihin kuviinkaan. Joten siinä mielessä kuvien ottaminen on hukkaan heitettyä energiaa. 

Ja nämä jutut tapahtuvat yleensä niin yllättäen ja nopeasti, että kameraa etsiessä, jäisi kokemus kokematta.





Nämä oudot tapahtumat ovat minun henkilökohtaisia kokemuksiani, eikä sillä ole merkitystä uskooko joku muu näihin. 

Mutta ehkä näitä on kuitenkin hyvä jakaa toisillekin, vaikkapa vertaistueksi tai maailmankatsomuksen laajentamiseksi. Uskon, että näiden mun outojen tapausten pariin löytävät tai eksyvät, vain ne ihmiset, joiden on tarkoitus näitä juttuja lukea.




Aurinkoista kesäpäivää 🐛🌺🐛

Annetaan hyvän kiertää 💫🌸💫

T: Merja











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti