"Suojelusenkelit"





Löydän usein polkuni varrelta valkoisia höyheniä. Jotkut sanovat, että ne ovat merkkejä enkeleiltä. Onhan se tietysti kaunis ja turvallisuutta tuova ajatus, mutta sen todenperäisyydestä, voi olla montaa mieltä. 

Näin realistina kyllä ajattelen, että jonkun linnun ahteristahan nämäkin polulta löytyneet valkoiset höyhenet ovat varmaan irronneet ja ehkäpä vielä lintujen keskinäisen nahistelun yhteydessä. Onko enkeleillä ollut siinä tahtojen taistelussa, sormensa pelissä. Mene ja tiedä. 


Mutta jokuhan meitä tietysti täällä maallisella matkallamme ohjaa ja suojelee. Sen olen usein saanut kokea, näitä omia polkujani tallatessa.

Lähdin yhtenä aamuna koiran kanssa metsälenkille, tuttua polkua pitkin.



Hetken päästä koira huomasi oravan ja juoksi läheisen kuusen alle sitä ihmettelemään. 

Minä astelin polkua muutaman metrin eteenpäin, kunnes huomasin, että polulla makasi kyykäärme. Pyörähdin äkkiä ympäri, nappasin koiran kiinni ja jatkoimme matkaa toiseen suuntaan.

Pari viikkoa aikaisemmin sattui toinenkin kohtaaminen kyykäärmeen kanssa. Olin pihamaalla tomaatteja kastelemassa, kun huomasin nurmikolla käärmeen, juuri ennen, kun meinasin astua sen päälle. Taas poistuin paikalta ja vein koiran hetkeksi sisälle, että käärme sai madella matkoihinsa.


Onhan näitä onnekkaita tapauksia elämän polulla ennenkin tapahtunut, milloin minkäkin asian yhteydessä.

Olen huono tekemään itselleni suojauksia, sillä minusta tuntuu, etten tarvitse niitä. Olen muutenkin suojassa ja jonkun korkeamman voiman ohjauksessa.

Suojausten tekeminen perustuu usein pelkoon. Pelätään maailmanloppua, sotaa, viruksia, muukalaisia, punkkeja, kurtturuusupoliiseja ja kompostikyttääjiä yms. Ja facebookissa pitää erityisesti pelätä kaveripyyntöjä, sillä kaikki tuntemattomat ihmiset ovat epäilyttäviä ja hakkeri voi iskeä, hetkellä millä hyvänsä. 

Minä en halua ottaa enää osaa näihin pelkoihin. Jos mun tili hakkeroidaan niin se on merkki siitä, että on aika poistua tältä näyttämöltä. Elämä jatkuu siitä huolimatta.




Ja, jos elämässämme on tarkoitus tapahtua jotain "pahaa" niin se tapahtuu kyllä suojauksista huolimatta. Sillä se on oppiläksy, joka täytyy kokea ja käydä läpi. Siinä mielessä suojaukset tuntuvat minun mielestäni aika turhilta.

Mutta, jos joku tuntee niitä tarvitsevansa ja ne tekevät olon turvalliseksi, niin tehkää ihmeessä niitä. Eiväthän ne pahitteeksikaan ole. Pääasia, että olo on turvallinen ja voitte elellä, sisäisen rauhan tilassa.

Ei meidän tarvitse pelätä elämää, eikä edes kuolemaa, sillä kaikki menee aina niin, kuin on tarkoitus mennä. Luota siihen, että elämä kantaa. Olet aina siunattu ja suojeltu.




Aurinkoisia kesäpäiviä ✨😊✨

Älä anna vihan hiertää 💩

Anna hyvän kiertää 💖💖💖

T: Merja
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti