Näkökentän aktivointia



Olen joskus aikaisemminkin kertonut, että näen silmät kiinni värejä, valoja ja kuvia. Väri on enimmäkseen lilaa ja se hommailee kaikenlaista. Pyörii ensin myötäpäivään, sitten vastapäivään. Menee vasemmalle ja sitten oikealle. Tai ylös ja alas. Joskus se menee kauemmaksi ja tulee sitten vauhdilla päin näköä yms.


Pari viikkoa sitten lila väri alkoi puuhailla jotain uutta.

Istuin sängyllä silmät kiinni ja näin näkökentän keskellä mustan alueen. Sen ympärillä liikkui lilan värisiä läiskiä, sinne tänne. 

Se tuntui silmistä aika jännältä, kun ne liikkuivat luomien alla ja yrittivät tarkentaa näkemäänsä.

Ihmettelin itsekseni, että mikähän juttu tämä nyt on? Ja minulle sanottiin, että ääreisnäön aktivointia. 


Olen pari kertaa aikaisemminkin nähnyt vastaavanlaista pimeässä huoneessa, mutta silloin silmäni olivat auki. Se sai aikaan lievän huimaavan tunteen, eikä minulle siinä vaiheessa kerrottu, mistä on kyse.

Ilmeisesti meidän kehojamme korjataan ja aktivoidaan. Alammeko nähdä, kuulla, tuntea, haista, maistaa tai ymmärtää asioita, eri tavalla kuin ennen. Kukapa sen tietää, mutta jänniä juttuja tapahtuu jatkuvasti. Kannattaa välillä pysähtyä paikoilleen ja keskittyä tarkkailemaan kehossa ilmeneviä tuntemuksia.

Meillä ihmisillä on usein niin kiire ja pää täynnä kaikenlaisia asioita, että tällaiset tapahtumat menevät ohi huomaamatta.

Emme jaksa pysyä hiljaa paikallamme ja keskittyä tarkkailijan rooliin. 

Mutta, jos kiinnostaa niin kannattaa kokeilla, vaikkapa tuota silmät kiinni näkemistä. 

Aluksi voi näkyä pelkkää mustaa, mutta jonkun ajan päästä näkökenttään saattaa ilmestyä värejä. Voit tarkkailla pysyvätkö värit paikallaan vai liikkuvatko ne johonkin suuntaan.

Älä yritä saada mitään aikaiseksi väkisin. Keskity vaan tarkkailijan rooliin ja anna kaiken sujua omalla painollaan.

Voit nähdä joskus myös selkeitä kuvia, sekä paikallaan pysyviä, että liikkuvia. Mutta se tietysti riippuu siitä, onko sinun tarkoitus nähdä sellaisia. 



Kaikilla meillä on erilaisia unohdettuja kykyjä ja taitoja, mutta ne eivät välttämättä aktivoidu, jos niiden ei ole tarkoitus aktivoitua tässä elämässä. 

Joidenkin ihmisten mielestä kaikki "yliluonnollinen" on pelottavaa, eivätkä he halua nähdä tai kuulla mitään sellaista. Omasta mielestäni tällaiset jutut ovat mielenkiintoisia. Tykkään myös tarkkailla kaikkea, mitä maailmassa ympärilläni tapahtuu.

Ja kaikki se mikä tapahtuu, verhon takana. Kaikki se mitä emme edes pysty tällä hetkellä, näkemään ja kokemaan, on vielä mielenkiintoisempaa. Toivottavasti kykymme ja aistimme jonain päivänä ovat kehittyneet niin paljon, että voimme nähdä meitä ympäröivän maailman sellaisena, kuin se oikeasti on.





Aurinkoista ja mukavaa kesän jatkoa 💖

Nauti pienistä aisoista, sillä jonain päivänä saatat huomata, että ne olivatkin suuria 😉

Anna hyvän kiertää 💐💖💐

T: Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti