Kyseenalaistaminen



Joskus mietin, olenko aikaisemmin asunut sellaisella planeetalla, jossa on vallinnut ykseys, pyyteetön rakkaus ja kaiken elämän kunnioittaminen. Ja senkö takia tämä planeetta tuntuu niin vieraalta ja välillä jopa vastenmieliseltä. Täällä kaikki on käännetty ylösalaisin. Energia on raskasta ja tahmeaa. Sieluni on vankina, tässä maallisessa tomumajassa.


Se särkee sydämen ja puristaa keuhkot kasaan, niin ettemme osaa enää edes hengittää. Haukomme henkeä, kuin kalat kuivalla maalla.

Kaikki orjuutus, uskonnot, lait ja toimintamallit ovat ihmisten keksimiä. Niillä halutaan kitkeä pois, oma voima ja maalaisjärki. 

Meille valehdellaan ihan kaikesta ja meitä vedetään kuin pässiä narussa.

Tällä hetkellä en usko, yhtään mihinkään. Kyseenalaistan ihan kaiken. 


En tavallisten pulliaisten keksimiin juttuihin, sen enempää kuin henkisten gurujenkaan. Kaikki on samaa potaskaa, eri paketissa.

Kaikkien viisaiden ohjeiden tarkoitus, on vain se yksi ja sama. Pitää meidät pieninä ja alistettuina ja toisten ohjailtavina. 



Ja mikä on se sielunsopimus, jonka olemassaoloon, kaikki tuntuvat uskovan? Jos ihan totta puhutaan, niin en usko edes siihenkään. Sekin on vaan joidenkin ihmisten keksimää soopaa. 

Sinun pitää tehdä niin ja näin, tai muuten et etene henkisellä polullasi. Valheita, pelottelua, ohjailua sitä ovat myös henkisten ihmisten ohjeet. 

Ei meistä kukaan tiedä mikä on 100% totuus. Kaikki vaan arvuuttelevat ja antavat viisaita neuvoja, toinen toisilleen. 

Katselen sivusta, tarkkailen, mutta en halua seurata kenenkään polkua. Raivaan itse omat polkuni ja ajattelen omat ajatukseni. Jos ne ovat jonkun mielestä vääriä, niin se on heidän ongelmansa. 

Tämä on minun elämäni, minun mielikuvitusmaailmani ja maalaan sen niillä väreillä, joilla itse haluan.



Jos tämän maailmankaikkeuden totuudet jonain päivänä meille aukenevat, niin uskon, että ne lyövät meidät kaikki ällikälle. Sekä hoomoilaset, että kaiken tietävät gurut. Sillä mikään ei ole sitä, mitä kuvittelemme.




Sitä ilonpäivää odotellessa...

Aurinkoista ja mukavaa kesän jatkoa 🌺🐝🌺

Anna hyvän kiertää 💖💖💖

T: Merja




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti