Enkelit




Näkymätön maailma on täynnä henkiä, joten kai osa niistä, voi olla myös enkeleitä. Uskon tai ainakin toivon, että vierelläni kulkee suojelusenkeli. Olen usein kokenut, että joku näkymätön voima on tasoittanut tietäni, tämän pitkän elämän aikana. Vastoinkäymisiä on kyllä riittänyt, mutta pahimmilta kolhuilta, olen säästynyt. Joku suurempi voima on aina lopulta nostanut minut ylös ahdingosta ja auttanut jatkamaan eteenpäin.

Olen nähnyt taivaalla, kaksi kertaa, suunnattoman suuren pilven, joka on muistuttanut enkeliä. Ensimmäisellä kerralla, seisoin koirani kanssa korkealla mäellä. Huomasin yläpuolellani oudon pilven, joka näytti ihmiseltä, jolla oli isot siivet. 


Pilvi pysyi, luonnottoman pitkään, muuttumattomana paikoillaan. Katselin sitä hämmästyneenä, kunnes se lopulta alkoi haihtua ja katosi. 

Toisella kerralla istuin rantalaiturilla ja katselin pilvetöntä taivasta. Hetken päästä kuitenkin eteeni ilmestyi, kuin tyhjästä, suurikokoinen, enkeliltä näyttävä pilvi. Siinä vaiheessa ajattelin, että tämä ei kyllä ole todellista. Mitä täällä oikein tapahtuu? Tämäkin pilvi pysyi luonnottoman kauan paikoillaan, ennen kun haihtui, pikku hiljaa pois.

Löydän usein myös valkoisia höyheniä polkujeni varrelta ja välillä, mitä ihmeellisemmistä paikoista. Joskus olen löytänyt höyhenen takkini taskusta, kauppakassista, kotini lattialta ja jopa kananmuna kotelosta. Yleensä niitä ilmestyy tielleni aina silloin, kun tarvitsen eniten tukea ja vahvistusta sille, että olen oikealla polulla.

Jotkut sanovat orbeja, enkelipalloiksi ja niitä vilahtelee kyllä usein näkökentässäni. Näen myös, melkeinpä päivittäin, omituisia numerosarjoja, 111, 222, 333 jne. 

Enkelitkö näitä höyheniä ja muitakin merkkejä, ympärillemme ripottelevat, siitä en voi takuuseen mennä. Mutta onhan se ainakin kaunis ja lohdullinen ajatus, että he ovat koko ajan rinnallamme, tukemassa meitä. Ehkä he kertovat meille olemassaolostaan, näiden mystisten merkkien avulla ja kuiskailevat korvaamme. Älä pelkää, mene rohkeasti eteenpäin, me autamme sinua, et ole koskaan yksin. 

Iloa ja valoa elämääsi, missä ikinä sitten kuljetkaan 💕🤗💕

Annetaan hyvän kiertää 🐛🌸🐛

T: Merja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti