Henkinen herääminen




Tiedän, että viime vuosien aikana, tuhannet ihmiset ovat alkaneet nähdä ja kokea kaikenlaisia, omituisia asioita. Juuri siitä syystä haluan nyt itsekin tulla, tavallaan "kaapista ulos". Tarkoitukseni ei ole pelotella, eikä järkyttää ketään, näillä omituisilla jutuilla. Paremminkin, tuoda esille rehellisesti, niitä kokemuksia, joita olen itse kokenut ja antaa ajattelemisen aihetta. 



Tiedän, että osa ihmisitä ajattelee minun olevan päästäni sekaisin. Monet varmaan päivittelevät mielenterveyttäni, kehottavat hakeutumaan lääkityksen piiriin tai uskovat minun olevan demonien vallassa ja alkavat hakata raamatulla päähän.




Mutta jokaisella on tietysti oikeus, ajatella minusta, mitä haluaa. Luotan, että universumi pitää huolen siitä, että blogini pariin, eksyvät tai löytävät, vain ne ihmiset, joiden on tarkoitus lukea näitä juttuja.

Vaikka osa näistä viime vuosien aikana tapahtuneista jutuista, on ollut itsellekin todella mystisiä ja ehkä hieman pelottaviakin. Olen kuitenkin niiden myötä löytänyt uusia puolia itsestäni ja näkymättömästä maailmasta. Ja ensimmäistä kertaa elämässäni, tunnen tällä hetkellä olevani, "täydellisessä" sisäisen rauhan tilassa. Minusta tuntuu siltä, että olen vasta nyt tullut, oikeasti järkiini. Pelkoni maailman myrskyjä kohtaan, on myös laantunut.


Tiedostan, että maailma on tällä hetkellä aikamoisen kaaoksen tilassa ja  muuttumassa, ikävä kyllä, vielä pahempaan suuntaan. Niin kauan, kun me uskomme kaikki ne valheet, joita meille päivittäin syötetään. Maailma jatkaa sukeltamistaan, aina vaan syvemmälle pimeyteen. 

Toivon, joka aamu, että juuri tänään, olisi se päivä, jolloin ihmiset havahtuisivat tähän hulluuteen ja alkaisivat kyseenalaistaa, ihan kaiken. 



Maailmaa ja toisia ihmisiä, ei voi muuttaa. Meidän jokaisen on muutettava ensin itsemme ja löydettävä sisäinen totuutemme ja viisautemme. 

Jos emme hyvällä suostu tarkastelemaan ja parantamaan omaa sisintämme, niin jossain vaiheessa universumi tulee ahdistamaan meidät nurkkaan ja pakottaa meidät pysähtymään. 

Ei maailmanmeno voi loputtomiin näin jatkua, jossain vaiheessa, ihmisten on ymmärrettävä, että nyt tämä hulluus, ihan oikeasti riittää.





Uskon, että ihmiskunta pystyy muuttamaan maailman paremmaksi, meille kaikille. Valo on jo voittanut.






Meillä on jatkuvasti ympärillämme, näkymätön maailma ja suuri joukko "kosmisia auttajia". He eivät tee työtä puolestamme, mutta ovat tukemassa meitä ja auttavat meitä muistamaan ja löytämään, viisauden sisältämme. 

Olemme kaikki luoja olentoja ja meillä on rajattomat voimavarat tallennettuna sisällemme. Voimme saada aikaan ihan mitä tahansa haluamme, joten unelmoikaa isosti.




Aurinkoisia kevätpäiviä 🌞🌷🤗🌷🌞

Annetaan hyvän kiertää 🐛🙃🐛

T: Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti