Tähtiauttaja 2





Sen jälkeen, kun neonvihreä valoenergiaolento ilmestyi elämääni, aloin nähdä outoja juttuja. Eräänä aamuna seisoin järven rannassa ja katselin lumista maisemaa. Hetken kuluttua, koko järven pinta muuttui kauttaaltaan neonvihreäksi. Kun katsoin harmaata taivasta, sekin muuttui vihreäksi. Aina, kun katsoin jotain vaaleaa, yksiväristä taustaa, väri alkoi muuttua neonvihreäksi. Ihmettelin, mistä väri/valo tulee.

Sitten kohdistin katseeni lähemmäs, ehkä viiden metrin päähän itsestäni. Siihen ilmestyi hetkessä neonvihreä valoläiskä. Tuijotin sitä hetken ja yhtäkkiä se liikkui lähemmäksi minua. Se tuntui hieman pelottavalta, mutta valo kuitenkin jatkoi lähestymistään. Se harppasi aina metrin kerrallaan ja lähestyi minua. Lopulta se siirtyi aivan eteeni, lumen alla olevan veneen päälle. Katselin sitä ihmeissäni. Otin rukkaset pois ja työnsin käteni valoläiskään. Valo pysyi hetken paikoillaan ja sitten se katosi.

Sen jälkeen, aina lenkillä, valo kulki mukanani. Kun kävelin polkua pitkin kotiin päin, näin sen vihreänä läiskänä edelläni. Pihalle päästyäni, se aina katosi. Näin sen myös kotona katossa tai vaaleata seinää katsoessani, mutta se ei näyttäytynyt muille perheenjäsenille, vielä siinä vaiheessa.

Aloin nähdä myös ilmassa kiiltäviä, pieniä valopilkkuja, jotka vaelsivat edes takaisin. Ensin ne näkyivät kauempana, ehkä kymmenen metrin päässä minusta. Mutta huomasin pian, että päivä päivältä ne siirtyivät lähemmäksi. Kesti ehkä puolisen vuotta, kunnes ne olivat siirtyneet, ympärilleni. 

Näen edelleenkin neonvihreää valoa päivittäin. Se on jatkuvasti mukanani. Öisin pimeässä se ilmestyy, paljon voimakkaampana, makuuhuoneen kattoon ja seinille ja hommailee jotakin. Samoin näen myös näitä ilmassa vaeltavia pieniä, kirkkaita valopilkkuja. 

En tiedä keitä nämä valoenergiaolennot ovat, tai miksi ylipäätään, näen niitä? Mutta sen tiedän. etteivät ne ainakaan ole minulle, mitään pahaa tehneet. Ehkä he ovat "hyväntahtoisia muukalaisia" ja toivon, että he vielä jonain päivänä kertovat minulle, miksi ovat ympärilläni.

Iloa ja valoa elämääsi 💛💛💛

T: Merja







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti