Sielunperhe





Kaikenlaiset ufojutut ovat aina olleet luonnollinen osa perhe elämäämme. Se johtuu varmaankin siitä, että mieheni ja tyttäreni ovat jo lapsena nähneet, näitä outoja valoilmiöitä. Minä vasta myöhemmällä iällä, vaikka olen kyllä uskonut heihin jo lapsuudesta lähtien. 

Olemme aina vitsailleet, että tyttäreni on meidän perheen vihreä avaruuslapsi. Se vitsi on saanut alkunsa siitä, että hän oli todellakin syntyessään vihreä. Väri tosin johtui siitä, että hän oli kärsinyt vakavasta hapenpuutteesta, napanuoran kietouduttua kahdesti hänen kaulansa ympärille. 

Mutta myöhemmin olen kyllä tullut siihen tulokseen, että väri oli enne. On hassua, että monet vitsillä heittämäni asiat, usein osoittautuvat myöhemmin ihan todellisiksi. 

Varmahan en tietenkään voi olla, mutta esimerkiksi se, kun halusin nähdä tähtiauttajan, väreinä ja valoina. Saattaa kertoa siitä, että todellisuudessa hän on isosilmäinen harmaa.  Ja, jos tämä valoenergiaolento on minun sielunperhettäni, niin siitä voisin ehkä päätellä myös oman ihonvärini. Toteutuvatko tässä maailmassa aina ne asiat, joita eniten pelkäämme.

Jossain videossa kerrottiin, että saatamme tulevaisuudessa nähdä oman sielunperheemme ja siihen tietysti tokaisin. Apua, toivottavasti ei tule reptiliaaniperhe visiitille. Oliko sekin enne, mene ja tiedä.

Olemme usein tuumailleet tyttäreni kanssa, miten toimisimme, jos nämä isosilmäiset kaverit yhtäkkiä tupsahtaisivat olohuoneeseemme. Sanoisimme molemmat vaan, että ai nytkö te tulitte. Keitetäänkö teille teetä vai juotteko kahvia. Tapahtuisiko se todellisuudessa juuri tuolla tavalla, se jää nähtäväksi.

Nämä ufojutut ovat, ehkä edelleenkin hieman pelottavia, mutta toisaalta tosi kiehtovia. Taivaalla lentelevät alukset eivät enää mieltäni hetkauta, mutta heidän kohtaamisensa silmästä silmään, voisi kyllä aiheuttaa muutaman ylimääräisen sydämen lyönnin. 

Tällä hetkellä keskityn vaan odottamaan sitä, että "suuri jättipää" alkaisi lähettää minulle jotain hyödyllisiä viestejä avaruudesta. Ettei nämä kaikki jutut menis, ihan huuhaan piikkiin... 

Mukavaa talvipäivää 💛🌲🐇🌲💛

T: Merja










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti