Tuoksut


Ympärilläni on pyörinyt jo monta vuotta, joukko henkioppaita, tähtiauttajia ja enkeleitä. Näen heidät valoina, väreinä ja usein myös orbien tapaisina vilahduksina. He viestivät välillä sanoi ja lausein, jotka nousevat tietoisuuteeni. Antavat merkkejä lintujen tai numeroiden välityksellä. Merkkejä tulee usein myös musiikin tai elokuvien mukana. Uusin viestimuoto on ollut, hajut ja tuoksut.

Ensimmäisen kerran huomasin nämä tuoksut, muutama viikko sitten, kun olin koirani kanssa metsässä  lenkillä. Metsätietä kulkiessani, ympärilläni alkoi leijua partaveden tuoksu. Se haihtui aina välillä pois, kunnes alkoi pyöriä edessäni taas uudelleen. Ihmettelin mistä se voi tulla, sillä asun korven keskellä, jossa tosi harvoin törmää muihin ihmisiin. 

Tuo tuoksu alkoi leijua ympärilläni, joka kerta, kun istuskelin rantakalliolla tai kuljin omia polkujani pitkin, autiossa metsässä. Ehkä noin viikon päästä havaitsin myös vahvan tupakanhajun. Välillä nuo molemmat tuoksut leijailivat metsässä vuorotellen. 

Joku tupakanhajuinen henki on kyllä pyörinyt kotonani jo vuosikausia, vaikkei perheessämme ole ollut tupakkamiehiä. Olemme aina pilailleet, että hän on talon entinen asukas, joka itsepintaisesti leijuu täällä, eikä suostu poistumaan rakentamastaan talosta. En kyllä usko, että tämä sama henki olisi alkanut yhtäkkiä seurata minua myös metsässä.

Muutamina päivinä, olen tuntenut myös joidenkin ruokien tuoksua, luonnon keskellä. Olen myös kokenut tosi voimakasta männyn, kuusen sekä pihlajan tuoksua. Vaikka ne nyt tietysti kuuluvat metsään, mutta outoa kuitenkin on, että ne leijuvat ympärilläni vain hetken ja katoavat sen jälkeen kuin tuhka tuuleen. 

Oudointa on ollut vahva b-vitamiinin haju, joka on tuonut mieleeni muistoja varhaisesta lapsuudesta. Muistan kuinka mummoni huoneessa oli aina tyrmäävä b-vitamiinin "tuoksu". Olen kiitollinen, jos hän käy tervehtimässä minua ja lähettelee näin viestejä tajuntaani. Ja kiitos mummolleni myös niistä kettukarkeista, joita hän aina muisti tuoda meille lapsille tuliaisiksi.

Mistä nämä oudot tuoksut ja hajut tulevat, sitä en tiedä. Ehkä oppaani kujeilevat kanssani tai opettavat minua havaitsemaan uusia merkkejä. On kuitenkin hienoa havaita, että he kulkevat kanssani myös metsän keskellä ja ilmoittavat, että en ole koskaan yksin.

Aurinkoisia talvipäiviä 🌞🌞🌞





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti