Yliluonnollista




Kolmisen vuotta sitten aloin nähdä kaikenlaisia "näkyjä" silmät kiinni, hereillä, keskellä kirkasta päivää. Ensin ilmestyivät värit, jotka puuhailivat kaikenlaista outoa. Liikkuivat ylös ja alas, pyörivät ympyrää ja tekivät milloin mitäkin. Sitten tulivat, selkeät kuvat. Aluksi ne olivat aika värittömiä tai mustavalkoisia. Näin autoja, palapelejä, harmaita susia, sanoja, numeroita, matemaattisia kaavoja yms. Ei niissä mitään järkeä ollut, eivätkä ne kuuluneet mitenkään yhteen.

 Kerran toivoin, että näyttäkää nyt jotain värikästä ja kaunista. Melkein samalla hetkellä näkökenttääni ilmestyi värikäs, kukallinen kuva ja hetken päästä toinenkin. Ne näyttivät joltain vanhanaikaiselta lahjapaperilta.

 Pikku hiljaa kuvat muuttuivat liikkuviksi. Ihan, kun olisin katsellut lyhyitä videopätkiä. Lintuja lehahteli usein silmieni edessä ja kerran ne muodostivat ympyrän ja ristin sen sisälle. Se näytti ihan kelttiläiseltä ristiltä. Näin liikkuvia autoja, ihmisiä ajamassa polkupyörillä, lenteleviä perhosia, ensin yhden ja sitten satoja. Kaikkea tosi kummallista.

Pikku hiljaa aloin nähdä kaikenlaista myös silmät auki, värejä, valopalloja, orbeja ja lopulta myös ufoja. Ensimmäisen pienen valopallon näin ulkosaunan terassilla. Ajattelin, että edessäni palaa, sininen led valo. Nämä siniset pallot alkoivat näyttäytyä jatkuvasti ympärilläni. Kun olin koiran kanssa metsässä lenkillä, näin palavia ledejä kuusen oksilla, välillä sinisiä ja välillä punaisia.

Sitten aloin nähdä orbeja, joita lenteli pitkin huoneita ja kattoa, sekä päivällä, että yöllä. 21.12.2021 oli oikea orbien yö. Niitä pörräsi makuuhuoneessa koko yön, jotkut olivat jopa tennispallon kokoisia. Se oli todella jännä kokemus. 

Alussa näin usein myös sivusilmällä varjohenkiä, jotka kävelivät ohitseni. Ne olivat ehkä hieman pelottavia, vaikka eivät mitään pahaa tehneetkään. Näen edelleenkin kaikenlaisia outoja kuvia, mutta ehkä harvemmin kuin ennen. Niitä putkahtelee näkökenttääni aina silloin tällöin. En tiedä mistä ne tulevat ja mihin liittyvät, mutta ne eivät selvästikään ole minun hallinnassani. Ajan myötä niihin tulee aina lisää jotain uutta ja mielenkiintoista ja odotan innolla jokaista näkyä. Kaikki yliluonnolliset jutut ovat tosi kiehtovia ja mikä parasta, niiden kokeminen lataa akkuni täyteen, pitkäksi aikaa. 

Aurinkoista päivää 🌞🌷🙃🌷🌞





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti