"Alien otti selfien"





Olen usein lähettänyt hiljaisia ajatuksia, toiveita ja kysymyksiä universumille. Ja on aivan uskomatonta, että joku tuolla maailmankaikkeudessa ottaa niistä kopin ja heittää takaisin, merkkejä ja vastauksia.

Olen nähnyt ufoja ja energiaolentoja, värejä ja valoja, mutta sitä ihan oikeaa alienia, ei ole vielä tielleni tupsahtanut. Vaikka sellainen on kyllä ollut toivelistalla, jo jonkun aikaa.

Odotellessani vieraita avaruudesta keksin, että voisiko joku näistä kosmisista kavereista ottaa itsestään selfien ja lähettää sen minulle. Ehkä noin viikko sen jälkeen, kun olin toiveeni esittänyt, eksyin jostain kumman syystä Suomen Galaktisen liiton sivuille. Ja yllätys, yllätys löysin sieltä sellaisen jutun, jossa alien oli ottanut erään naisen kännykällä selfien itsestään. Kuvassa oli valkoiset kasvot ja mustat kapeat viirusilmät. Eihän se nyt todellakaan miltään unelmien poikamieheltä näyttänyt, mutta kun sitä tarkemmin tarkasteli niin olihan se varmaankin, ihan itsensä näköinen. 

Siitä oliko tuo kyseinen juttu totta vai tarua, en voi mennä takuuseen, mutta oli kuitenkin aika outo "sattuma" että juttuun törmäsin. 

Toiveita kannattaa esittää, sillä ne toteutuvat. Eivät ehkä juuri niin kuin sinä haluaisit tai kuvittelet niiden tapahtuvan. Ne ilmentyvät elämääsi, sinun korkeimmaksi parhaaksesi tarkoitetulla tavalla. Sillä usein me ihmiset emme todellakaan tiedä, mikä on meille hyväksi ja mikä ei.

Pakko myöntää, että nämä muukalaiset ovat usein aika pelottavan näköisiä. Mutta tarvitseeko meidän kuitenkaan oikeasti pelätä heitä? Jos avaruusoliot haluaisivat syödä tai tuhota meidät, niin he olisivat varmaan tehneet sen jo aikoja sitten. Enkä usko, että meillä edes olisi minkäänlaista mahdollisuutta, taistella heitä vastaan. 

Ja toivon todellakin, että jos avaruusolennot jonain päivänä tänne maapallolle laskeutuvat, niin myös ihmiset osaisivat käyttäytyä kunnolla. Toivon, ettei kukaan hyökkää aseilla heidän kimppuunsa, eikä yritä vangita heitä ja viedä jonnekin salaiseen labraan koe-eläimiksi. Jos he ovat hyväntahtoisia muukalaisia ja käyttäytyvät rauhanomaisesti, niin kyllä meidänkin pitäisi pystyä ottamaan heidät vastaan, ilman sotaa ja  ennakkoluuloja.

Minä ainakin toivotan heidät tervetulleiksi, omaan maailmaani ja olen avoin tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, näyttivätpä he sitten miltä tahansa. Tärkeintä on kuitenkin, sisäinen kauneus.

Aurinkoisia talvipäiviä 💖🤗💖

T: Merja






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti