Matrix repeilee



Olen usein miettinyt, elämmekö matrix elokuvan tapaisessa simulaatiossa, joka aina silloin tällöin repeilee niin, että outoja tapahtumia pääsee putkahtelemaan todellisuuteemme. 

Seisoin toissa kesänä postilaatikon vieressä ja katsahtaessani auringon suuntaan, huomasin, että jotain outoa tapahtui. Taivaalla oli nimittäin kaksi aurinkoa. Toinen alempana ja toinen ylempänä. Vilkaisin välillä ohitse ajavaa autoa ja kun suuntasin katseeni uudelleen aurinkoon. Niitä oli enää vain yksi. Jos tämä olisi tapahtunut vain yhden kerran, laittaisin sen taas vilkkaan mielikuvitukseni piikkiin. Mutta tämä tapahtui parin päivän päästä vielä uudelleen. Tämä ei ollut mikään halo ilmiö. Taivaalla oli ihan selvästi yhtaikaa, kaksi mollukkaa. Mielenkiintoisinta tässä oli se, että bongasin netistä jutun, jossa joku muukin oli nähnyt samalla viikolla kaksi aurinkoa.

Olen nähnyt kahdesti mieheni auton tulevan pihatietämme pitkin. Kun sitten hetken päästä olen ihmetellyt miksei hän tule sisälle, olen huomannut, ettei pihamaalla olekaan autoa. Molemmilla kerroilla mies tuli kotiin autoineen, vasta noin 15 minuutin päästä.

Näin hänen myös kerran tulevan lenkiltä kotiin, ilman koiraa ja säikähdyksissäni ryntäsin ulos katsomaan. Pihamaalla ei ollut sen enempää miestä kuin koiraakaan. He tulivat lenkiltä vasta kymmenen minuutin päästä. 

Yhtenä yönä heräsin siihen, kun mieheni keskusteli jonkun toisen miehen kanssa. Tuntui aivan siltä kuin he olisivat puhuneet puhelimessa ja kuulin heidän molempien äänet. Toinen mies antoi miehelleni jotain työhön liittyviä neuvoja ja mieheni vastaili hänelle. Nousin istumaan vuoteelleni ja katselin ihmeissäni ympärilleni. Mieheni oli täydessä unessa, eikä huoneessa ollut ketään muuta. Kännykkäkin oli toisessa huoneessa ja pois päältä. 

Välillä kyllä todellakin ihmetyttää, mitä täällä maailmassa oikein tapahtuu. Ja odotan mielenkiinnolla sitä päivää, jolloin kännykkääni tulee ilmoitus Game over ja kehotus, valitse uusi pelihahmo. 

Aurinkoista talvipäivää 💛💐🤗💐💛

T: Merja














 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti