Viestejä tuonpuoleisesta



Niin uskomattomalta kuin tämä varmaan kuulostaakin, olen kohdannut edesmenneen äitini kaksi kertaa, hänen kuolemansa jälkeen. Kuolemasta on nyt kulunut 11-vuotta.

Ensimmäisellä kerralla vuonna 2021 istuskelin silmät kiinni olohuoneessa. Yhtäkkiä kuulin jonkun kuiskaavan nimeni ja heti perään "lapsukainen". Sitä sanaa äitini käytti minulle puhuessaan, kuolemaansa asti. Sen jälkeen hän alkoi laulaa, Paljon onnea vaan. Hän lauloi sitä usein puhelimessa syntymäpäivänäni. Aluksi ihmettelin laulua, koska syntymäpäiväni oli mennyt jo aikoja sitten. Mutta vähän ajan päästä oivalsin, että hän onnitteli minua, ihan muista asioista. Eli henkisestä heräämisestäni ja aistieni avautumisesta. Sillä enhän muuten olisi edes voinut ottaa vastaan hänen viestiään.

Kun tuosta tapahtumasta oli kulunut melkein tasan vuosi, kohtasin hänet uudelleen. Istuin sohvalla ja lueskelin kirjaa, kun telkkarin takana oleva taustavalo alkoi välkkyä. Syttyi ja sammui monta kertaa peräkkäin. Ajattelin ensin, että sähköt katkeilevat kovan tuulen ja myrskyn takia ja jatkoin lukemista. Itsepintainen räpsyminen ei kuitenkaan loppunut, kiihtyi vaan entisestään. 

Lopulta mieleeni tuli, että haluaako joku herättää huomiotani. Aloin kysellä, oliko se henkioppaani tai ehkä joku näistä avaruuskavereista, mutta valo ei räpsähtänyt. Sitten keksin kysyä, että oliko se äitini ja valo välähti saman tien. 

Ymmärsin, että räpsähdys oli kyllä vastaus ja aloin esittää hänelle kysymyksiä. Hän kertoi, että oli edelleen henkimaailmassa ja hänellä on kaikki hyvin. Kysyin äidiltäni, onko isäni myös siellä, mutta siihen hän vastasi, ei. Ehdimme käydä keskustelua muutaman minuutin ja sen jälkeen hän poistui paikalta, eikä lamppu enää vilkkunut. 

Kaikki tapahtui niin nopeasti ja odottamatta, että en vieläkään ymmärrä, miten se ylipäätään oli mahdollista. Kuinka äitini onnistui räpsyttämään lamppua ja vastailemaan kysymyksiini. Se on edelleenkin mysteeri, jota ei pysty järjellä selittämään. Toivottavasti näemme joskus vielä uudelleen.

 🎵 Oi mutsi, mutsi stiggaa lamppuun eldis🎵

Mukavaa päivää 🧡🌼🤗🌼🧡

T: Merja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti