Tähtimatkaaja




Kutsun sisäisen lapseni, takaisin luokseni. Sen pienen, iloisen sirkuttajan ja avoimen maailman tarkkailijan. Lapsen, jonka tämä katala maailma yritti nujertaa ja tiettyyn muottiin asettaa. Ryömi takaisin syliini, olet siinä uinuva iäti. Olet turvassa valossani, eikä maailman musta usva, sinua enää tavoita.

Kutsun korkeimman itseni, kulkemaan tietä kanssani. Tuomaan takaisin unohdetun viisauden. Tiedot ja taidot menneiden elämien. Löytämään kadotetun, valon ja rakkauden. Jakamaan sen myrskyävälle maailmalle, viesteinä heleän tuulen ja kuiskauksina todellisuuden. Virratkoon se puhtaina puroina, keskelle ajan uuden.

Kutsun sisäistä tähtimatkaajaa, sitä maailmankaikkeuden rohkeaa kulkijaa. Avatkoon se silmäni kauneudelle ja sydämeni ikuiselle rakkaudelle. Tuokoon voimaa ja lempeyttä, kohdata kaikki se, mitä tuleva on.

Kutsun seitsemän sinisen tähden kansaa, sielunperhettäni. Sielunsiskojani ja veljiäni. Tuomaan elämään aidon ystävyyden. Poistamaan sieluni ikuisen yksinäisyyden. Jakamaan hyvyyden ja ystävällisyyden. 

Surujeni pato auetkoon ja vanhat loitsut rauetkoon. Kulkekoon universumin voima ja energia lävitseni ja väreilköön olemukseni, valoa ja rakkautta. Valoa ja rakkautta...

Iloa ja valoa päivääsi 🌞 Anna hyvän kiertää 🔆💖🔆

T:Merja







2 kommenttia:

  1. Aiheen vierestä, mutta intuitio on hyvä ohjaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🧡 Olet ihan oikeassa. Minä ainakin, ajattelen ja järkeilen, ihan liikaa. Pitäis kuunnella enemmän, intuition ääntä 🌼🤔🌼

      Poista