Leipää ja sirkushuveja



Katselin eilen, kuinka myrskytuuli ja vesisade piiskasi talvista maisemaa. Linnut värjöttelivät pihapuiden suojassa ja pyrähtelivät nopeasti nappaamaan lintulaudalta, vettyneitä pähkinöitä. Vesipisarat valuivat koko päivän, jatkuvana virtana pitkin ikkunoita. Siis tosi harmaata ja ankeaa. Ja samaan harmauteen ja toivottomuuteen lipuu mielikin välillä, ihan huomaamatta. 

Joo, en tiedä pitäiskö näistä asioista vouhkata, mutta tänään tuntuu siltä, että en voi olla hiljaa. Vaaleanpunaisessa unelmahötössä kelluminen ei oikein tänä päivänä onnistu. Joten pöyhitään hetki tätä löyhkäävää sontakasaa 〰💩〰 

Olen seurannut sivusta tätä sirkusta, minkä keskellä tällä hetkellä painimme. Sitä kuinka päättäjämme naureskelevat saksiensa kanssa ja valehtelevat hymyssä suin, suoraan päin naamaa. Ja vähättelevät, ettei nämä pienet näpsäisyt köyhien pussista, tunnu yhtään missään. 300e - 700e on niin pikku raha, ettei sen leikkaaminen ketään haittaa.

Siis ihan oikeasti, missä maailmassa nämä virnistelevät eukot ja huru-ukot oikein elävät. Eivät ainakaan siinä samassa, kuin minä, joka olen painiskellut päivästä ja vuodesta toiseen, pienten tulojeni kanssa. Samoin kuin tuhannet muutkin pienipalkkaista osapäivätyötä tekevät. 



























Huhtikuussa koittaa ihan oikeasti katastrofi monissa perheissä, kun hallituksen näpsäisyt astuvat voimaan. Ja olen todella huolissani siitä, minkälaista itkua ja hammasten kiristystä nämä leikkaukset aiheuttavat lapsiperheissä. Lapset ja nuoret voivat jo ennestään tosi huonosti, tämän kaiken hulluuden keskellä.

Näitä toimia perustellaan sillä, että maamme talous on kuralla ja sehän on tietysti köyhän kansan vika. "Laiskat luuserit, eivät suostu enää orjameininkiin, vaan makaavat sohvalla ja kittaavat kaljaa". Ja nostavat niitä ruhtinaallisia sosiaalitukia 😉

Leikkaukset ja suojaosan poistot kannustavat kansaa kokopäivätöihin ja niillä on huimaava vaikutus työllisyystilastoihin. Tilastojen kaunistelu on eräiden mielestä maailman tärkein asia. Jos siitä koituu ikäviä sivuvaikutuksia kansalle, niin hällä väliä.

















"Nassetäti" on nyt hyvin, hyvin vihainen. Kuten aamullisesta peilikuvastani, voi päätellä 😂💦

Jos maamme päättäjät, eivät olisi haalineet kaikkia rahoja omiin taskuihinsa tai tunkeneet niitä aseavun muodossa, Ukrainan pohjattomaan kaivoon. Niin eihän meillä olisi hätäpäivää. Ei tarttis köyhiltä leikata, eikä kouluja sekä sairaaloita lakkauttaa yms. 

Mutta mitä väliä omasta maasta tai kansasta. Pääasia, että me ollaan aina ykkösenä pelastamassa muuta maailmaa ja valmiita antamaan viimeisetkin "köyhien roposet" hevon perseeseen. 

Sorry, siitä, että täällä huutelen ja latelen omia typeriä totuuksiani. Enhän minä tyhmä maan matonen, mitään mistään ymmärrä. Osoittelen vaan syyttävällä sormellani sinne tänne, vaikka kaikki tämä kurjuus on minun itseni aiheuttamaa. 

Kyllä päättäjät tietävät, mitä pitää tehdä ja toimivat aina kansan parhaaksi. Sitä paitsi me olemme itse heidät äänestäneet kansaa johtamaan ja meidän puolesta, hyviä päätöksiä tekemään. Joten pulinat pois. Kansa on puhunut 👍

Minä en kehtaa ääneen sanoa, mitä heistä ajattelen, mutta minun puolestani he voivat tunkea leikkauksensa ja kiristyksensä, sinne minne päivä ei paista. 

Ugh, olen puhunut 😠


























Kaikesta huolimatta, annetaan sisäisen auringon loistaa 💛🌸🤗🌸💛

Älä anna vihan hiertää. Anna hyvän kiertää 🌞🌺💞🌺🌞

T: Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti