Pakkopullaa

 


Kyllähän minä sen tiedän, että olen ollut aina itsepäinen. Eihän tässä maailmassa ilman vahvaa tahtoa, voi kulkea omia polkuja. Mutta minkäs minä sille mahdan, että me tähteläiset olemme, minä ite tyyppejä. Alusta loppuun asti.

Inhoan tyrkyttämistä, tuputtamista ja pakottamista. Kaikenlaista pakkopullaa, mitä yhteiskunta ja kanssaihmiset yrittävät meille väkisin syöttää, vasten meidän omaa tahtoa. 

On pakkoruotsia, piikkipakkoa, pakkomainontaa ja kaikkia tämän maailman pakkoajatuksia, joita tajuntaamme työnnetään, aamusta iltaan. Näistä seuraa ihmisille vain pakko-oireita. Joita pitää lääkitä pakkohoidolla ja lopulta päällemme puettavalla, pakkopaidalla.

Onko meidän muka pakko olla tämän yhteiskunnan sätkynukkeja. Onko pakko totella niitä naruista veteleviä tahoja, jotka ohjailevat jokaista sanaamme ja tekoamme. Ja täysin väärään suuntaan. Tai ainakin eri suuntaan kuin minne minä, haluan mennä. 

Kukaan ihminen tässä maailmassa, ei voi pakottaa meitä tekemään yhtään mitään, ellemme me itse siihen suostu. Vain kuolema on pakollinen. Kaikesta muusta voimme päättää itse. 

Täytyyhän täällä maailmassa tietysti jonkunlaisia lakeja noudattaa ja ottaa vastuu omista teoistaan. Eihän me nyt voida elää kuin siat pellossa, vaikka siltä tämä nykymeininki on kyllä alkanut näyttää. 

Mutta rajansa kaikella, niin pakkosyötöllä kuin vapaalla tahdollakin. Maalaisjärjen käyttö on kyllä aina suotavaa ja ehkä ihan "pakollistakin".

Ja tukkapöllyä tottelemattomuudesta voi välillä tietysti tulla, sehän on ihan selvää. Mutta mitä sitten?


Antaa ihmisten jäkättää ja nalkuttaa, niin paljon kuin sielu sietää. Kyllä he sitten jossain vaiheessa lopettavat, kun älyävät, ettei aivopesu enää meihin tehoa.

Kenenkään on ihan turha yrittää enää manipuloida minua, yhtään mihinkään. Ei tehoa joukkohypnoosi, eikä lauman painostus. Ei mainoksien pakkosyöttö. Eikä median jatkuva pelottelu. 

Hoitajien ja lääkäreiden pakolliset tarkastukset, rokotukset tai käypähoito lääkitykset, kaikuvat kuuroille korvilleni. Päätän ihan itse, miten kehoani kuuntelen ja hoidan. Silloin, kun on terve, niin ei ole sairas. Vaikka, joku yrittäis jokaiselle pieraisulle, diagnoosia rustata ja lääkitystä keksiä. Ja silloin, kun on hyvä olla, niin ei ole paha olla 😂💦



Tässä yhteiskunnan häkissä on niin isoja porsaanreikiä, että tämä pulu lentää niistä läpi, mennen tullen.

Näillä näkymin minusta kehittyy elämän myötä, vaan entistä pahempi jäärä. Ja aion olla loppuun asti, piikki yhteiskunnan ahterissa 😉


Aurinkoista kevätpäivää 🌸🌞🌸

Annetaan hyvän kiertää 🍭😋🍭

T: Merja















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti