Kemikaalisoppaa

                                      



Vihdoinkin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja myrskytuuli keikuttelee lähimetsän tuuheita mäntyjä ja kuusia. Saavat harakat, varikset ja oravat vinhaa vauhtia ja poikaset kiljahtelevat innoissaan, kuin kakarat karusellissa konsanaan.


Mutta kauanko tämä lysti taas kestää, kun ihmiset ei voi "pahisten" touhuja estää.

Ei löydy sielustani viisaita sanoja, kun lentokoneet kylvävät taivaalle kemikaalivanoja.

Vain "perkeleitä" pieniä, nousee kuin sateella sieniä.

Niitä en viitsi tähän laittaa, vaikka tuskin se nyt ketään haittaa.

Jotain kaunista tähän keksiä pitäis, jos niistä vaikka kukkia itäis.

Niitä vois päivittäin kastella, olis kevyempi hangessa astella.

Ja viettää tätä rospuutto aikaa, odotellessa kevään taikaa.


Joo, on se tosi kummaa, kun ei anneta auringon paistaa. Paskankylväjät pörräävät taivaalla yötä myöten ja levittävät ilmoille ilosanomaa.

Ilmaston lämpenemistä tällä vain torjutaan, ettekö te typerät ihmislapset sitä ymmärrä. Kaikki tämä ilmassa lilluva sonta on teidän parhaaksenne. 

Jos nyt sitä hengittämään joudutte tai lumihanki välillä violetin väriseksi muuttuu, niin se on ihan normaalia. Vanat ovat pelkkää vesihöyryä vaan, ei niistä mitään myrkkyjä ilmakehään leviä. Se on salaliittohörhöjen höpinää.

Joten iloitse sinä pieni maapallon asukas ja vedä keuhkosi täyteen raikasta kevätilmaa. 

Ja nauti lautasellinen höyryävää kemikaalisoppaa, jonka me olemme, varta vasten sinulle keittäneet. Syö sitä ilolla, kun me sen auliisti sinulle, hopealautasella tarjoilemme.


Älä hyljeksi ystävällistä tarjoiluamme, äläkä epäile sopan sopivuutta kehollesi. Sen salaiseen reseptiin on lisätty kaikki ne ainesosat, jotka kehosi tällä hetkellä tarvitsee. 

Näin kasvat isoksi ja vahvaksi, eikä sinun tarvitse kantaa huolta huomisesta. Sillä eihän meistä kukaan voi tietää, tuleeko huomista ollenkaan. Ainakaan tällä reseptillä 😉



Iloa ja valoa päivääsi 🌸🐛🌼🐛🌸

Älä anna vihan hiertää 💩

Anna hyvän kiertää 🌟😇🌟

T: Merja














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti