Tietoisuuden portailla



Tietoisuutta voi ajatella portaina, jotka vievät meitä askel askelelta eteenpäin tai ylöspäin. Tai kuvata ympyränä, joka laajenee ja kasvaa vuosirenkaita, kuin puut konsanaan. Riippuu siitä miten kukakin asian helpommin ymmärtää.

Millä portaalla tai missä vuosirenkaassa itse olen menossa, sitä en tiedä, eikä sillä taida olla mitään merkitystäkään. Olen vaan tässä ja nyt.

Joka päivä tätä maailmanmenoa tarkkaillessa, oppii aina jotain uutta ja niinhän sen pitää ollakin. Ei meistä kukaan vielä perillä ole, eikä varsinkaan kaikkitietävä.

Jokainen rakentaa ja parantaa maailmaa sillä tasolla, millä kokee olevansa. On se sitten uuden maailman luomista, valossa ja rakkaudessa tai epäkohtien esiintuomista niille, jotka eivät vielä ole edes hereillä.

Ihminen, joka ei näe nykyisessä maailmassa mitään vikaa, ei ole vielä valmis muutoksiin.


Suurin osa ihmisitä kamppailee edelleen vihan ja sekasorron maailmassa. Ja, jos yritämme väkisin hieroa heidän naamaansa valoa ja rakkautta, niin se on kyllä, tuhoon tuomittu yritys.

Jutut uudesta, paremmasta maailmasta ovat heille täysin utopistisia ja puheet vaikkapa valosta, ufoista ym. ihan  hörhöjen höpinöitä. Eri aaltopituudella, ajatukset eivät kohtaa.


Vaikka olen viimeisen neljän vuoden aikana nähnyt ja kokenut kaikenlaisia tietoisuuden nousuun liittyviä asioita, niin en minä kuitenkaan näe sieluni silmillä, sitä uutta uljasta maailmaa.

Tiedostan kyllä kaiken sen, mitä en sinne uuteen maailmaan, tästä vanhasta todellisuudesta, enää halua mukaan ottaa. Mutta miltä se uusi maailma näyttää, se on täysin sumun peitossa.

En tiedä kuinka kauan sen maailman rakentaminen kestää. Tulenko ylipäätään, koskaan sitä edes näkemään tai sinne menemään. Sen aika näyttää.

Vastauksia odotellessa, olen edelleen täällä, vanhassa maailmassa tai kahden maailman välissä. Ja pompin, todellisuudesta toiseen, jalat maassa, mutta pää pilvissä.


Tämän päivän uusin askel on facebookin ihmeellisen maailmaan sukeltaminen. Pää edellä suoraan syvään päätyyn. Ensisilmäys siitä "kauhukabinetista" näytti tosi sekavalta. Mutta katsotaan nyt, mitä se tuo tullessaan, kunhan nyt ensin pääsen vähän kartalle. Jos yleensä pääsen 🤔

Aina, kun sanon, etten tule tekemään jotain asiaa, koskaan, niin universumi alkaa tuuppimaan, just siihen suuntaan. Halusin tai en 😉 




Iloa ja valoa päivääsi 🌞🐞🌞

Anna hyvän kiertää 🌼🐣🌼

T: Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti