Luonnonhenkien elämää

 


On ollut tosi hienot kelit jo monta viikkoa ja päivät ovat kuluneet enimmäkseen keväästä nauttiessa. Olen kierrellyt paljon koiran kanssa lähimetsässä ja istuskellut rantakalliolla, kuuntelemassa laineiden liplatusta ja lintujen laulua. Samalla on tullut otettua kaikenlaisia hassuja kuvia luonnonhengistä. 

Monia vanhoja kelopuita, kantoja ja kiviä on tullut ikuistettua, vanhalla kännykän rämällä. Myös monia luontokuvia, kukista ja järvimaisemista olen yrittänyt napsia. Mutta liikkuvien kohteiden, lintujen ja eläinten kuvaaminen kännykällä, on kyllä ihan toivotonta puuhaa. 

On ehkä parempi keskittyä paikallaan pysyviin, tai erittäin hitaasti liikkuviin kohteisiin, kuten etanoihin ja puupökkelöihin 😂💦

Tämä vanha kelopuu näyttää ihan joltain alienilta, pitkine sarvineen ja jalkoineen. Ehkä tämä on tipahtanut tänne ulkoavaruudesta.

Kaikenlaisia muitakin hassuja olentoja on eteeni ilmestynyt ja olen jakanut niistä kuvia moniin luontokuvaus ryhmiin.

Se on ollut ihan mielenkiintoista puuhaa. On ollut tosi kiva katsella myös muiden ottamia upeita kuvia. Niitä on facebook pullollaan.

Välillä on mukava etsiä uutta puuhaa ja erilaisia virikkeitä elämänsä piristykseksi. Videoiden katselu ja moni muukin ajankulu, on saanut siirtyä kevään tullen, taka alalle.


Läheinen sammalmetsäkin kaadettiin lopulta kokonaan. Metsäkoneet mellastivat siellä muutaman päivän ja jälki oli sen mukaista. Sinne ei jäänyt kuin muutama kelopuu törröttämään ja valtavat puukasat tien varteen.

Puukasojen puista löysin monia hienoja luonnonhenkiä, sydämiä, eläimiä ja tämän upean vaahteranlehteä muistuttavan kuvion. Edes jotain kaunista, jäi hetkeksi näkyviin, kaiken sen hävityksen keskellä.


On tosi hienoa, että kevät ja kesä saapui vihdoinkin myös tänne meidän iloksi. Kannattaa ottaa kaikki ilo irti tästä upeasta vuodenajasta ja nauttia luonnon kauneudesta.




Tällaiseen nauravaan, männyn kuoresta muodostuneeseen kaveriin, törmäsin metsäpolkuni varrella.

Tämä ilopilleri sai kyllä aamutuimaan, hymyn kohoamaan minunkin suupieliin.

Luonnossa voi nähdä, kuulla ja aistia, mitä ihmeellisempiä juttuja.





Aurinkoista ja mukavaa kesää kaikille 🌞🌸🌳🌸🌞

Anna hyvän kiertää 💛🧡💙💚

T: Merja







 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti