Luonnontaikaa





Olen ottanut kesän aikana paljon valokuvia luonnon keskeltä ja jakanut niitä erilaisiin valokuvausryhmiin. Mielenkiintoisin ryhmä, johon tutustuin oli luonnonhenget. Sieltä löytyy todella mystisiä ja hienoja kuvia monenlaisista luonnon kohteista.



Ihmiset ovat kuvanneet paljon myös oudon näköisiä pilviä, sekä usein taivaalla näkyviä kirjaimia ja numeroita.

Tässä yksi ottamani kuva pilvestä, joka näyttää vanhan, vihaisen, pörrötukkaisen miehen kasvoilta.




Ihmiset näkivät tässä kuvassa Sibeliuksen, Beethovenin, Pepe Willbergin yms. piirteitä. Osa näki vanhan vihaisen miehen ja monet pelkän tavallisen pilven. Kommentteja riitti paljon, joka lähtöön ja mielikuvitus loihti monien mieliin, mitä ihmeellisempiä ajatuksia.

En tiedä mistä näitä mystisiä pilviä ja outoja kirjaimia taivaalle ilmestyy, vai ovatko ne vain meidän vilkkaan mielikuvituksemme tuotosta. Mutta kiva niitä on kuvailla ja seurata tapahtumia taivaalla.



On tullut kuvattua myös paljon koivujen kyljistä löytyneitä hahmoja ja olen niitä aikaisemminkin jakanut, myös tänne blogiin.

Tässä yhdet ryppyiset, vihaisen näköiset kasvot. Vanhan koivun kylkeen muodostunut pahka, kertoo omaa tarinaansa sille,  joka sen näkee.

Olen jo pidemmän aikaa seurannut taivaalla näkyviä kirjaimia ja numeroita. Monet ovat kertoneet, että mystiset s-kirjaimet tarkoittavat Siriusta, johon leijonaporttikin liittyy. Totta vai tarua, sen saa jokainen itse päättää.

Olis tosi mielenkiintoista saada kuvia myös ufoista, erilaisista valoilmiöistä, portaaleista yms. mutta niitä en ole, ainakaan vielä, onnistunut ikuistamaan.





Kannattaa kulkea polkuaan eteenpäin, mieli avoinna ja aistit kirkkaina, sillä maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.



Wau, tämähän näyttää ihan puuhun törmänneeltä avaruusalukselta ✨👽✨


Aurinkoista ja mukavaa uutta viikkoa 🌞🌺🌞🌺🌞


Anna valosi loistaa 💖😇💖


Älä anna vihan hiertää, anna hyvän kiertää 💕🐢💕


T: Merja












2 kommenttia: