Meditaatiokokemus





Teen nykyisin tosi harvoin ohjattuja meditaatioita, joissa pitää visualisoida, milloin mitäkin. Istuskelen mieluummin vaan itsekseni, silmät kiinni ja tyhjään ajatuksia pääni sisältä. 

Pari päivää sitten kuitenkin kokeilin Valo tulee pohjolasta leijonaportti meditaatiota ja sain sen aikana, mielenkiintoisia kokemuksia.

Meditaatiossa käveltiin metsäpolkua pitkin aukiolle, jossa paloi henkioppaiden ja valonauttajien ympäröimä nuotio.

Suljettujen silmieni edessä alkoi pyöriä lilan värinen valo. Se pyöri ensin myötäpäivään. Sitten se pysähtyi ja alkoi kohota ylemmäksi ja ylemmäksi. Lopulta se pyöri pitkän aikaa vastapäivään.

Piti esittää pari toivomusta, joten tein työtä käskettyä. Heti sen jälkeen näin kuinka metsän puista, lehahti lentoon, parvi isoja metsälintuja. Ne tulivat minua kohti ja lensivät ylitseni, siivet lepattaen.


Toivottavasti se oli merkki siitä, että toiveeni toteutuvat.

Meditaatio sai aikaan kylmiä väreitä ja lopuksi kuumia kyyneleitä, joten kaiken kaikkiaan, se oli aika jännä kokemus.

Kannattaa kokeilla sitä, jos olet kiinnostunut tekemään meditaatioita.


Linnut ovat tuoneet minulle viestejä jo monta vuotta, erityisesti korpit ja haukat. Tulevat lentämään pääni yläpuolelle metsälenkeillä ja antavat vahvistuksia, päässäni pörrääville ajatuksille.

Toiset kavahtavat korppeja, sanovat niitä kuoleman tai pahanilman linnuiksi, mutta minä rakastan niitä. Ne ovat mystisiä ja tuovat viestejä tuonpuoleisesta. Niissä on voimaa ja luonnetta.

Olen nähnyt tosi usein, silmät kiinni, kuvia linnuista. Valkoisia kyyhkysiä, mustia korppeja, taivaalla kaartelevia haukkoja yms. Yleensä näyt ovat nopeita lehahduksia, mutta silloin tällöin linnut saattavat muodostaa myös mystisiä kuvioita. Niin kuin ne "vaaleanpunaiset korpit", jotka muodostivat ympyrän ja ristin. Se näytti kelttiläiseltä ristiltä.


Viimeisen parin viikon sisällä, olen taas alkanut nähdä näitä, outoja kuvia. Niiden näkemisessä saattaa aina välillä olla pitkiäkin taukoja. 



Viime kuukaudet ovat ehkä olleet liian levottomia, juuri tuon somessa seikkailun takia. Siksi tuntuu siltä, että on aika vetäytyä taas omaan, sisäiseen rauhaan.

Olihan se mielenkiintoinen pyrähdys, ihmispaljouden keskellä. Siellä oli mukavia ihmisiä, mielenkiintoisia ryhmiä, paljon asioita ja virikkeitä. Mutta liika on liikaa. Se tekee levottomaksi, ainakin minut. 

Mutta jokainen tietysti saa itse päättää, miten aikansa käyttää. Se mikä tuntuu hyvältä, on sinun hyväksesi. Jos alkaa ahdistaa, niin on paras jatkaa matkaa.




Jos kaikki tökkii, eikä mikään onnistu, se on merkki siitä, että on aika vaihtaa suuntaa tai tehdä asiat eri tavalla. On turhaa puskea väkisin eteenpäin ja hakata päätänsä seinään.



Nauttikaa kesäisitä päivistä 🐛🌺🐛

Pysykää pois turhista taisteluista 😇

Viettäkää leppoisaa elämää, naurakaa, iloitkaa ja olkaa onnellisia 💖💖💖

Annetaan hyvän kiertää 💛💐💛

T: Merja










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti