Värivalobileet

 


On taas pakko kertoa näistä oudoista kokemuksista, joita on sattunut viimeisen kahden päivän aikana, vaikka nämä jutut ovat kyllä sellaisia, ettei niitä viitsisi aina jakaa. Mutta, joku vaan tuuppii koko ajan selkään ja hoputtaa, että kirjoita nyt vaan, äläkä jarruttele.


Maakuuhuoneen katossa on ollut taas kahtena viimeisenä yönä menossa kunnon värivalobileet.

En tiedä mikä porukka siellä bilettää, mutta hauskaa heillä tuntuu olevan, kun vilistävät pitkin huonetta.

Edellisenä yönä se kesti vain kymmenisen minuuttia, mutta viimeyön biletys jatkui aamuyölle asti.

Värejä löytyi joka lähtöön ja meno oli aikamoista vilinää. Jossain vaiheessa kuulin ihan selvästi, kuinka joku huusi, hei Merja. Ääni kuului selvästi pääni sisäpuolelta.


En tunnistanut kyseistä henkilöä, enkä pysty edes sanomaan, oliko ääni miehen vai naisen, mutta selvästikään se ei ollut tästä maailmasta, vaan jostain toisesta ulottuvuudesta.


Välillä kaikki värit ja valot katosivat, mutta tulivat taas hetken päästä takaisin vielä voimakkaampana.

Ne kulkivat pitkin kattoa ja laskeutuivat sitten aivan kiinni kasvoihini aiheuttaen pientä pistelyä ihollani.

Sen kyllä tuntee kehossa aivan selvästi, että näillä valoilla ja väreillä on tosi voimakkaat energiat, jotka humahtavat toisinaan kehoni läpi.

Näin myös kaksi ihmismäistä hahmoa silmät kiinni. Toinen vilahti näkökentässä vain nopeasti, mutta toinen seisoi kalliolla ja hyppäsi sieltä pää edellä veteen, siniset vaatteet päällä. Mielenkiintoista.


Korvani ovat sirkuttaneet taas valokoodejaan monena päivänä. Eniten katkonaiset koodit kuuluvat vasemmalla puolella, mutta ajoittain kuulen niitä oikealtakin ja tietysti ne menevät täytenä sekamelskana, eri tahtiin.

Lisäksi kuuluu tietysti se jatkuva vinkuna, jota on kestänyt jo vuosikausia, mutta se on alkanut välillä katkoa ja vaihtaa taajuutta. Tiedä häntä, pätkiikö lähetin, vai vastaanotin.


Tämä jatkuva ulina kuuluu aina pään keskikohdasta ja selvästikin pään sisäpuolelta. Jihuu!

Olishan se kyllä kiva tietää, millä näitä ääniä ja koodeja meidän nuppeihin pommitetaan ja kuka sitä tekee. Eihän näistä tunnu tulevan, hullua hurskaammaksi.

Olen myös huomannut, että pienet toiveet saattavat toteutua nykyisin välittömästi. Kuuluu vaan puff ja taikalampun henki tupsauttaa ne kultalautasella nenäni eteen.

Ja toiset toiveet tai suunnitelmat, eivät toteudu sitten kirveelläkään. 



Universumi järjestelee asioita maailmankaikkeudessa ja kaikki suunnitelmat muuttuvat, tai lykkääntyvät hamaan tulevaisuuteen.

Aina kun yritän lähteä johonkin suuntaan, henkioppaat vetävät erakko kortin hihastaan ja vilauttavat sitä silmieni edessä. Lillu nyt vaan omassa liemessäsi, ei ole vielä aika mennä mihinkään suuntaan.



No, ei kai se muu auta, kuin tehdä jotain aivojumppaa ja kirjoitella omituisia juttuja, toisten iloksi ja riesaksi.



Mukavaa viikonloppua 💜😴💜


Anna valosi loistaa ✨🙃✨


Laita hyvä kiertämään 💖👽💖


T: Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti